Annyira zsibbad a jobb kezem, hogy már fáj. Eddig csak akkor ha bal oldalamon feküdtem, de már ha ülök vagy állok is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
magas a vérnyomásom szedek rá gyógyszert,de így is néha 15-140/ 100 mi lesz így ? 38. hetes vagyok. a dokim szabin.!2008. szept. 1. 10:24
1/4 anonim válasza:
Próbáld masszírozni, tornáztatni, illetve megnyugtatásképpen irány a terhesambulancia. Ott biztosan jobb tanácsot tudnak adni, mint itt.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de nálam ugyanez van, csak a lábammal, annyi, hogy nincs magas vérnyomásom, nem szedek semmilyen gyógyszert. A dokim azt mondta, hogy ez ellen nincs orvosság, a babó olyan idegeket nyom, amik ilyen elviselhetetlen zsibbadást idéznek elő. Nagyon rossz, sokan el sem tudják képzelni, de azt mondom neked, ezt a pár napot már fél lábon is kibírod! Hajrá! Könnyű, szép szülést kívánok! :)
3/4 anonim válasza:
Bár én még csak 29 hetes vagyok, de nekem is szokott néha zsibbadni úgy hogy már fáj, én akkor felváltva hideg-meleg vizet engedek rá, ettől mindig elmúlik! Utána kicsit megtornáztatom, megnyomkodom és tökéletes lesz!:) Kitartás és további 2 szép terhes hetet kívánok még!:)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Azt nem írtad, hogy vizesedsz, de ha igen, minél hamarabb menj orvoshoz! Nekem pl. annyira vizes a kezem, a lábam, hogy azért zsibbad és fáj. Én is küszködöm a magas vérnyomással, gyógyszert is szedek, de nekem 140/70. Erre a doki még azt mondta, hogy éppen elmegy.
Szintén 38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!