Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gátsebre tényleg jó az aloe...

A gátsebre tényleg jó az aloe vera first spray? Mikortól használhatom szülés után? Rögtön? Kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Aloe First, a neve. Az eredetit nem veheted meg bolti forgalomban. Az ara 5.818 Ft .

[link]

Ha van ismerodod akinek van kartyaja az tud rendelni, (a nincs szivesen segitek). Sok infot talalsz a honlapjukon.

Udv. 31 hetes km.

2010. febr. 28. 13:38
 12/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én is az FLP-s Aloe First-öt használtam. Miután hazajöttünk a kórházból, másnap esett le, hogy itt van az éjjeli szekrényemben, nem is értem, miért nem vittem be magammal a kórházba. Már az első fújástól hatalmasat javult a sebem, nem kínlódtam úgy ülés közben. Egy flakon nagyon sokáig elég, megéri az árát, és tényleg mindenre jó! Én hüvelyöblítésre, külső irritációkra is szoktam használni nőgyógyászati téren, de sebekre, égési sérülésekre, mindenféle bőrirritációra is jó.
2010. febr. 28. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!