Mi lehetett ez, ugye nem magzatvíz?
Figyelt kérdés
Kb.egy órája voltam nagy WC-n,és közben úgy éreztem, mintha a hüvelyemből is jött volna valami, meg mellette mintha kis levegő is távozott volna. Nagyon megijedtem, de azóta nem tapasztaltam magzatvízhez hasonló folyást szerencsére. Szerintetek az lehetett magzatvíz, vagy ha az lett volna, akkor még mindig folyna?amúgy 33hetes vagyok.2015. jún. 5. 11:25
2/7 anonim válasza:
Terhességnél gyakori a vizes folyás. Lehet hogy az volt.
3/7 anonim válasza:
A terhesség alatt a záróizmok felpuhulhatnak, engedhetnek feszességükből. Tehát, amikor te a nagy dolgodat végezted, erőlködés közben akaratlanul is becsurgattál picit. Ez nem magzatvíz volt! Nyugi!
4/7 anonim válasza:
Hidd el, ha a magzatvíz szivárogna akkor arra azonnal rájönnél. Minden mozdulatnál folyna és nem kevés. Nekem mind a két terhességemnél szivárgott a magzatvíz. A kisfiamat 34 hétre szültem aki már 2 éves nagyfiú,a kislányomat 36 hétre szültem aki 1 hónapos. :-) Ne izgulj, minden rendben lesz. Jó baba várást!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak megijedtem, mert olyan volt, mintha pisi lett volna, csak a hüvelyemből, meg mellé jött onnan kicsi levegő is. :S.
Kedves utolsó, megkérdezhetem, hogy amelyik babád a 34.héten született, vele minden rendben volt? Mekkora volt a súlya, és meddig kellett a kórházba maradnia? Nem lett semmi károsodása? Csak azért kérdeztem, mert nekem nyitott a méhszájam, és lelkileg próbálok felkészülni arra, hogy korábban fog jönni.
2015. jún. 5. 13:43
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt néha vizes folyásom, és attól rettegtem hogy szivárog a m.víz. Az orvos mondta, hogy azt folyamatosan érezném, nem csak egy-két alkalommal.
7/7 anonim válasza:
Szia 4es vagyok. Első babám született 34 hétre, de nagyobb volt mint amennyi idő voltam, 2900gr es 48cmm született. 9napig voltunk bent, nehezen evet, 6 hétig sárga volt. Semmi szervi baja nincs. Ma már 2 éves és majdnem 17kg, makk egészség, okos nagyfiú. 15 hós koráig szoptattam. Ne streszelj, minden rendben lesz veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!