Mit tennél ebben az esetben, ha mennél az anyósodékhoz?
Férjem szülei Bécsben laknak, minden 4. hétvégét náluk töltjük. Ekkor előkerül az alkohol és "muszáj" inni, addig erőltetik, míg el nem fogadom (pedig máskor nem szoktam inni, nem igazán szeretem).
Úgy érzem, most összejön a baba, hétfőre "nemvárom". A probléma az, hogy jövő hétvégén megyünk hozzájuk, de mi van, ha előtte pozitívat tesztelek? Mondjuk már el nekik ennyire az elején, hogy pozitív volt a teszt, ezért nem akarok inni? Vagy igyak, nem árthat ilyen korán a babának?
Egyébként anyósom mindig azt mondja nekem, hogy nem akar még unokát - fiatal. Másnak meg, hogy alig várja, hogy unokázzon.
Ha most ez nem is lesz probléma, mivel 4 hetente megyünk, valamikor aktuális lesz, szóval minden választ szívesen fogadok.
3-as válaszoló minden szavával egyet értek.
Én nem iszom alkoholt, nem elvből, hanem mert nem ízlik, sosem szerettem. Soha, senki nem tudott megitatni, és elég szokott lenni, a "köszönöm, nem kérek". Nem tartom intelligens embernek, aki ebből nem ért. Az, hogy valaki megsértődik, vagy nem ért a szóból, nem szokott érdekelni, ez már az ő problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!