Lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Ma meg kellett volna jöjjön, de mint ahogy a mellem egy héttel előtte mindig szokott fájni, most nem fáj. Barátommal úgy voltunk együtt, hogy csak picit ért hozzám, mivel nem akartam, hogy megtörténjen. Még szűz vagyok, és ha nem fáj a mellem, lehetek terhes? Vagy még megjöhet?2015. jún. 4. 13:27
1/10 anonim válasza:
Nem is hatolt beléd? Akkor mégis mitől lennél terhes??? Most komolyan, hogyan képzeled ezt el technikailag?
2/10 A kérdező kommentje:
Csak pánikolok, mivel még nem jött meg, és nem volt még olyan, hogy a melleim nem fájtak előtte egy héttel.
2015. jún. 4. 13:33
3/10 anonim válasza:
De mégis, hogyan lennél terhes? Most komolyan, pánik ide vagy oda, hogyan jutott volna be spermium a hüvelyedbe? Milyen úton/módon???
4/10 A kérdező kommentje:
És előváladék?
Jólvan nem akarlak idegesíteni, vagy hasonló, csak biztos akartam lenni benne, mert megijedtem, hogy még nem jött meg..
2015. jún. 4. 13:40
5/10 anonim válasza:
Előváladék ? Azt írtad még szűz vagy. Akkor nincs is értelme a dolognak, hogyan került volna beléd ?
6/10 A kérdező kommentje:
Nemtudom, sehogyan.
2015. jún. 4. 14:09
7/10 anonim válasza:
Be kell jutnia az előváladéknak is a hüvelybe. Nem az előtte levő szőrzetbe, vagy a combodra, hanem fel a hüvelybe. Kizárt, hogy terhes legyél. De a stressz okozhat késést. Amúgy a mai napnak sincs még vége :)
8/10 A kérdező kommentje:
Remélem azért estig megjön. És annak mi az oka, hogy a melleim nem fájnak?
2015. jún. 4. 14:18
9/10 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Nem kell minden ciklusnak egyformának lennie.
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséged. :)
2015. jún. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!