Terhes lehetek-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Körülbelül 8 hónapja abbahagytam a fogamzásgátló szedését (4 év szedés) után.
Előtte sem volt rendszeres a menstruációm.
Jelenleg 3 hónapja nem jött meg;
Nem érzek semmi változást magamon,
csináltam terhességi tesztet,mind negativ lett (6db).
Lehet hogy terhes vagyok,vagy hormon problémám lehet?
Átlagos testsúlyom van.
A héten megyek majd orvoshoz és laborba is.
Köszönöm elöre is az értelmes,segítő válaszokat.
2015. máj. 5. 18:57
1/3 anonim válasza:
HA mind negatív akkor valami hormon gond lehet. Fogamzásgátló után vannak ilyenek. De nőgyógyász ki tudja zárni a terhességet és megtalálja neked a megoldást a problémádra.
2/3 anonim válasza:
Ha a tesztek negatívak lettek akkor nagy a valószínűsége,hogy nem vagy terhes,a mostani tesztek pontosak!!!!
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló. (Kb. 8 éve)A gyógyszer után fél évre 56 napra jött meg,csináltam egy csomó tesztet ez idő alatt és negatív lett mind!
Azért menet közben össze is jöhetett egy baba és még korai. :) Nekem a teszt a 6.héten mutatta csak ki és most már a 13.hétben járok :) Novemberben hagytam abba a gyógyszert,hogy jöhessen a babóca :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!