Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Márc. 27-én volt meg a havim. Ápr. 15-én voltam nőgyógyásznál, óvszerrel védekezünk , gyógyszert nem szedhetek . Nem volt probléma az óvszerrel mindig ellenőriztük ! Ma reggel 37.3 volt a hőm , és már több napja késik. tegnapig fehér krémes folyásom volt , este szeretkeztünk a párommal , pár csepp halványpiros vér jött ki . Ma nincs fehér folyásom .2015. ápr. 27. 13:27
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de úgy jön ki a szöveg, mintha a nőgyógyásszal védekeztél volna óvszerrel:))
hogy válaszoljak is...a magas hő nem számít, ha a hónap többé napján nem mérted...az csak akkor ad pontos választ ha minden nap ugyanott, ugyanakkor megméred...hány napos szokott lenni a havid? több napos késésnél már bármelyik teszt a nap bármely szakában pontos választ tud adni...
2/3 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva .. valóban érdekesen sikerült a megfogalmazás ! :) Általában 29 napos ciklusaim vannak .
2015. ápr. 27. 13:33
3/3 A kérdező kommentje:
És 6 napos a havim . Holnap reggel veszek tesztet mindenképpen! köszi a válaszod
2015. ápr. 27. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!