Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen nevet válasszak?

Milyen nevet válasszak?

Figyelt kérdés

17 éves leszek néhány nap múlva. most 16 hetes terhes vagyok. november elejére várom a babát! És fiú és lány neveket keresek! Az élettársam vezetékneve: KIS.

s ha fiu lesz, akkor ezt a nevet szeretném neki: Kis Richárd Kálmán! Jó ez így szerintetek? Jol hangzik? Ha lány lesz akkor még nem tudom!! de úgy akarom h 2 keresztneve legyen. Lány nevek amik tetszenek: Violetta, Nádjá, Olívia, Natália, Evelin, Fanni, Ayse, Maja, Csenge, Lorena, Aybige, Ajna, Detti, Zsófi, Zsanett. Valami jó hangzású lány nevet össze raknátok ezekből?

2015. jún. 2. 21:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
előző kérdésedben még 35 volt a gyerek apja és fogorvos. te meg 17... és ne mond hogy nem te voltál. legalább a nevedet levehetnéd ha kamu kérdést írsz ki..
2015. jún. 3. 14:45
 32/36 anonim ***** válasza:
bocs a másik kérdésedhez akartam írni ahol 22 éves vagy a gyerek apja meg 23
2015. jún. 3. 14:46
 33/36 A kérdező kommentje:
semmi baj. de 17 éves leszek! nem 22. és a barátom se 23. :D
2015. jún. 3. 14:57
 34/36 anonim ***** válasza:
akkor a másik kérdésed a kamu? ohh szóval levetted a nevedet..cseles...
2015. jún. 3. 15:00
 35/36 anonim ***** válasza:
Legalább a fogaid rendben vannak , ha már eszed nincs? :D
2015. jún. 3. 20:39
 36/36 anonim ***** válasza:
:)
2015. jún. 4. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!