1,66-os afp eredménnyel, kinek milyen nemű babája született?
Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiságból kérdezem, mert azt hallottam, olvastam, hogy 1 alatt kislány, fölötte kisfiú. Mondjuk nálam eddig bejött, 0,96-al lányom lett, 1,33-al fiam :)2010. febr. 26. 23:25
11/20 anonim válasza:
Nekem 1,68-al kisfiam lesz. :) 24h km :)
12/20 anonim válasza:
2,1 (előző nap csinálták a genetikai mintavételt, ezért magasabb az érték) és kislány lett :))) Ez is csak olyan babona, mint a régiek, csak a modern technika vívmányait keverik bele :D
15/20 anonim válasza:
Ki talal ki ilyeneket???Most komolyan.
De akkor a cafolat baratnömet össze vissza vizsgaltak (meg vizsgaltatta is magat) a magas 3 fölötti afp-vel es lanya lett(szerencsere ep es egeszseges, csak sokat paraztak szegenyek) Nekem kisfiam van 0,87-tel.
16/20 anonim válasza:
1,6-os eredménnyel kisfiút várok. Tegnap végre megmutatta magát:) 22 hetes kismama
18/20 anonim válasza:
Helló!Nekem 1.83 és úgynéz ki fiú lesz,de ez még nem 100%-ék.
Ezekben a "babonákban" én sem hiszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!