37 hetes tehes vagyok, hogy lehet az, hogy nem sikerült végig csinálni nálam az nst vizsgálatot?
Ma voltam először nst-n és nagyon lehangolt, mert alig találta meg a szülésznő a megfelelő poziciót ahhoz, hogy hallja a szivhangot, pedig a babó végig látványosan mozgott, kb 10 perc után elkezdett csipogni a gép és nem mutatott semmi értéket, ekkor a szülésznő próbálta megint megtalálni a megfelelő pontot, hogy folytatódjon a vizsgálat, de megint 1-2 percig működött csak, aztán azt mondta, hogy ezt mára hagyjuk...
Ezek után "megnyugtatott", hogy nagyon nehéz szülésem lesz és, hogy vért fogok izzadni:(
Kérdezte mennyit hiztam, mondtam, hogy 14 kg-ot, majd mikor a dokitól megkérdeztem, hogy miért volt az első nst vizsgálatom ilyen sikertelen azt mondta, hogy valószinű azért mert vastag a hasfal, tény, hogy nagy darab vagyok, de voltak nálam testesebbek is????????
Vajon mire alapozhatta a szülésznő, hogy nagyon nehéz lesz a szülés????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!