Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes tehes vagyok, hogy...

37 hetes tehes vagyok, hogy lehet az, hogy nem sikerült végig csinálni nálam az nst vizsgálatot?

Figyelt kérdés

Ma voltam először nst-n és nagyon lehangolt, mert alig találta meg a szülésznő a megfelelő poziciót ahhoz, hogy hallja a szivhangot, pedig a babó végig látványosan mozgott, kb 10 perc után elkezdett csipogni a gép és nem mutatott semmi értéket, ekkor a szülésznő próbálta megint megtalálni a megfelelő pontot, hogy folytatódjon a vizsgálat, de megint 1-2 percig működött csak, aztán azt mondta, hogy ezt mára hagyjuk...

Ezek után "megnyugtatott", hogy nagyon nehéz szülésem lesz és, hogy vért fogok izzadni:(

Kérdezte mennyit hiztam, mondtam, hogy 14 kg-ot, majd mikor a dokitól megkérdeztem, hogy miért volt az első nst vizsgálatom ilyen sikertelen azt mondta, hogy valószinű azért mert vastag a hasfal, tény, hogy nagy darab vagyok, de voltak nálam testesebbek is????????

Vajon mire alapozhatta a szülésznő, hogy nagyon nehéz lesz a szülés????

2008. aug. 31. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! nyugodj meg, nem érdemes magad azon idegesíteni, hogy egy szülésznő mit jósól, legfőképp úgy nem, hogy csak úgy odavet egy ilyen megjegyzést. Az nst nem tudom miért nem sikerült, de az biztos, hogy én a héten voltam először, és közben háromszor kellett testhelyzetet váltanom (nemcsak nekem, másnak is), mert vagy nem érzékelte a szívverést, vagy nem mozgott a baba.
2008. aug. 31. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínü azért nem sikerült a vizsgálat mert béna volt a szülésznő.Nekem három hétig minden nap csináltak és előfordult ilyen amikor a sznő rosszul rakta rám, olyan is volt hogy csak az egyik értéket mutatta.Az meg ne érdekeljen mit mondott,nekem többem is azt mondták jó nagy fiu lesz és egy 46cm-s lányom lett.
2008. aug. 31. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!