Hogyan mozog a baba a 33. hétben? Milyennek kell lennie ilyenkor a magzatmozgásnak?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, első babával. Kicsit idegesít, hogy bár érzem mozogni, de nem olyan aktívan és erősen, mint eddig. Azt hittem, ilyenkor majd kirúgja a ház oldalát, de inkább csak helyezkedni, fészkelődni érzem, meg a kezeivel matatni (gondolom az az lehet) és elég finoman. Ha belegondolok, tudom, hogy nem fér már úgy el, mint eddig, de olyan furcsa akkor is. Ez vajon bajt jelent, vagy normális? Mivel első baba, nem nagyon tudom, hogy mit kéne éreznem és mennyire.2015. máj. 31. 17:23
1/3 anonim 

válasza:

Normális amit érzel. Kevesebb a helye, tehát nem biztos, hogy ilyenkor nagyokat tud rúgni, így inkább már csak tapogat, fèszkelődik.
Plusz hathat rà a front, attól is mocoroghat gyengébben.
Nekem mindkét babàm másképp mozgott már a 30-32. hét után. Inkább csak fèszkelődtek. De ha sikerült nagyobbat mozogniuk, az már fájdalmas volt néha.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt is tapasztalom, hogy ha sikerül egy nagyobb mozdulat, az fáj is kicsit. Akkor valószínűleg minden rendben van, köszönöm a megnyugtatást :)
2015. máj. 31. 18:34
3/3 anonim 

válasza:

Én 27 hetes vagyok de nekem csak fészkelődni szokott meg matatni a kezeivel,sosem csinált semmit ezen kívül nem tudom milyen érzés mikor egy baba nagyon aktív. Vannak ilyen babák is szóval nyugi a tiéd is nagyon jól van szerintem csak lehet kicsit lustizik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!