Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki szinte a terhesség alatt...

Aki szinte a terhesség alatt végéig hüvely kúpozta magát nem volt gond?

Figyelt kérdés

Már nem is tudom hányadik kúra kúpomat kezdem visszatérő gombás fertőzés miatt. Elhasználom a kúpot, jön a tejsavas regenerálás, majd kb 1 hét ok és utána kezdődik elölről. Már félek, hogy a sok dugdosástól a méhszájam kinyílik vagy megsérül...de azt is tudom, hogy kezelni meg kell. Csak már annyira elegem van, és fogalmam sincs, hogy miért jön mindig elő, pedig odafigyelek mindenre.(veszélyeztetett miatt nincs szex, magas fokon mosok, nem használok illatosított dolgokat, zuhanyzok nagywc után, regenerálok kúpok után...)

Mire lehet még odafigyelni?

2015. máj. 29. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
étkezés? olvass utána, nagyon sok táblázat és cikk van róla, lehet az segíthetne, hogy megszabadulj tőle :)
2015. máj. 29. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:

a folyamatosan visszatérő gomba ellen kizárólag 10-14 napos kóra hat és ezután tejsav és közösülések után is tejsav.

csokit, cukrosakat mellőzd, mert azt szereti

2015. máj. 30. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak úgy nem újul ki, ha folyamatosan "szinten tartom" magam tejsavval. Heti kétszer Lactofeel, plusz bármikor, ha egy kicsi kis diszkomfortot érzek odalent.

Nem olcsó, de megéri.

Tehát én azt ajánlom, hogy ne csak regenerálj, hanem fenntartó kezelést is folytass az általad bevált tejsavas készítménnyel (lehetőleg ne irrigátorossal)!

2015. máj. 30. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ettől nem fog nyílni a méhszáj!

Hát nekem 6 hét utrogesztannal kezdődött, egy hét szünet aztán két doboz gombaölő, aztán megint egy hét szünet 10 darabos klion, aztán még mindig nem volt jó, az orvos azt mondta semmi bajom, regeneráló kúra. Aztán most kellett szednem antibiotikumot, kedden doki, úgy érzem valamit megint talál. :((

Én sem tudok mit mondani pluszba, látod, ha lenne jobb ötletem hasznosítanám. Ez van. Kitartást!

Annyi hogy nekem a szénhidrátot mondták, hogy nem árt visszafogni, túl jó talaj a gombáknak.

2015. máj. 30. 09:37
 5/5 Rittanddel ***** válasza:
Én lehet h rossz példa vagyok de én antibiotikum kúra után gombásodtam be és a 26 héten kúpoztam amit a nőgyógyász felírt és az utolsó kúp utáni nap vérzésem volt, rohantunk a kh-ba és addigra elmúlt. Az orvos valószínűsítette h a kúp okozta , és h valószínűleg kiszárította a hüvelyemet és azért volt vérzés. A cukorbevitelt szüntesd meg így is elég szénhidrátot viszünk be egy nap. Most látom h cukorbeteg lettem. használj édesítőt: stevia, nyírfacukor stb. Mert azok a bacik a cukorban szaporodnak el, ha nem táplálod őket akkor nem ujjul ki. 32 hetes
2015. jún. 1. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!