Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg olyan "szörnyű" lesz,...

Tényleg olyan "szörnyű" lesz, ha megszületett a gyerek?

Figyelt kérdés
Kicsit elbizonytalanodtam. Általában mindenki a dolog jó oldaláról mesél, de sok helyen olvasni, hogy az első pár hónap mennyire nehéz, fárasztó és megerőltető. Ki hogy élte meg?
2015. máj. 29. 21:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok velük. :)
2015. máj. 30. 09:26
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy vettem észre, hogy mindig az a legnehezebb, amiben éppen vagy. Amikor születtek a gyerekeim, el sem tudtam képzeni, hogy nehéz lesz majd a 4-5 évessel, hiszen azok valamennyire önállóak, elmondják mi a bajuk...

Most, a nagylányom (5 és fél éves) füle be van gyulladva, fáj neki, óriási adag antibiotikumot szed rá, amitől (hiába adom a normaflort neki) fáj a hasa, a kislányom (4 éves) annyira köhög, hogy gyakran teljesen összehányja az ágyát, a szobát ahol éppen van, közben 32 hetes terhes vagyok, a méhlepény rálóg a méhszájra, még fel sem emelhetem őket vigasztalni. Szóval most úgy érzem nem nehéz az újszülöttel, sőt :)

Mindezek ellenére nincs szebb dolog az anyaságnál, és ezeket a nehézségeket is megpróbálom derűsen felfogni :)

Ne parázz, mindent meg fogsz oldani és nézd mindennek a jó oldalát :)

2015. máj. 30. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Na most megilyedtem mert ikreket várok :D mondjuk nekem anya,húgom és anyosom itt lesznek segiteni :)
2015. máj. 31. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!