Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat a gyakori ultrahangozás?

Árthat a gyakori ultrahangozás?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek a nőgyógyászomhoz ultrahangra, és keddre kaptunk időpontot 4d-ésre. Árthat ez a babának? 27 hetes pocakos
2008. aug. 31. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
szia! nem, semmi baja nem lesz a babádnak. nagyon fogjátok élvezni a 4d-t. :)
2008. aug. 31. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem árt, ne izgulj!

Minden jót, üdv 25 hetes kismami

2008. aug. 31. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Èn is csak azt mondom,hogy nem lesz semmi baja.Mi is két nap voltunk egymásután.Minden jót!

13 hetes kismama :)

2008. aug. 31. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon várjuk már a 4d-és ultrahangot, hátha végre megtudjuk, hogy mije van a babócának :-). Boldog babavárást!
2008. aug. 31. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyira kellemes nem lehet nekik, az én kicsikém végigkalimpálta az egész napot ha UHon voltunk. A 18. hétig 6 UHunk volt (abból kettő egy napon, mert találni véltek valamit), azóta egy sem, mert itt (USA) úgy tartják hogy nem jó a babának. 3 fontos vizsgálat van, annál többet csak baj esetén UHoznak.
2008. aug. 31. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
En 30 hetes vagyok . Itt 4 hetente lat a doktor (Fr) Mivel nincs vedono csak a doki vigyaz rank, igy minden negyedik heten nezi a mehszajat, a baba mereteit es a szivhangot uh-al. Szoval 3-4 hetente uh. Volt hogy a babocim vegigaludta az egeszet. Bevalom nekem is megnyugtato hogy latom hogy fejlodik. Es az itteni doktorok szerint sem art a babanak.
2008. szept. 1. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
21 hetesek vagyunk,mi is már 3-szor voltunk ultrahangon,most a mult héten a 3D-n,nagyon jó volt,ki is derült rögtön hogy pöpis!Èn már megkérdeztem,nem árt az ultrahang,ne aggodj....
2008. szept. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!