Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma lüktetést éreztem a méhemné...

Ma lüktetést éreztem a méhemnél, lehetséges, hogy most éreztem először mozogni?

Figyelt kérdés
17+2 vagyok, ma reggel evés után kicsivel éreztem ezt a lüktetést a méhemnél jobb oldalt. Odanyúltam, elkezdtem simogatni, és éreztem, hogy picit érzékeny ott a hasamnál. Párszor még lüktetett majd abba maradt. Ez lehet a babám első mozgása?
2015. máj. 28. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges!:)))
2015. máj. 28. 13:21
 2/13 kloetta ***** válasza:
100%
Akár lehet, igen. Én csuklást éreztem először, 1-2 percig ,mintha ritmusszerűen óvatosan bökdösnének. Az elsőnél ez 18 hetesen volt. Most a másodiknál 15 hetes vagyok, 2-3 alkalommal éreztem már mozogni.
2015. máj. 28. 13:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Igen én ia úgy éreztem ma, mintha ritmusosan nyomkodna valami belülről. Először arra gondoltam, hogy a méhem húzódik a növekedés miatt. De szerintem nem, ez a baba lehetett.

Igazàból nem tudom milyen érzést kéne éreznem, mert első babó és mindenki azt mondja, hogy pillangókat fogok érezni vagy buborékokat.

2015. máj. 28. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Nálam nem volt se pillangó se buborékok:))

inkább olyan volt mint mikor pl. a szemhéjamon megrándul az ideg pár másodpercre.

2015. máj. 28. 13:42
 5/13 A kérdező kommentje:

Én is olyasmit éreztem. 😊😊

Jaj de izgatott vagyok. Köszönöm a megerősítést!

2015. máj. 28. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2015. máj. 28. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
17 het 5 naposan ereztem ezt amit te 3x egymas utan dobbanast mikor fekudtem az agyban.es azutan minden nap egyre gyakrabban egyre erosebben :) ugy hogy ha tovabbra is fogod erezni akkor biztos a babad volt ;)
2015. máj. 28. 15:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi!! 😊😊
2015. máj. 28. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
A babona szerint azon a napon fogsz szülni (dátum), amikor először érezted a babádat mozogni. :) Figyeld meg! Hátha... :) Én sajnos missed ab miatt várok a következő babára, de örömmel olvasom ezeket a kérdéseket / válaszokat.
2015. máj. 28. 17:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Koszi a tippet en megfigyelem majd 😊

A missed ab miatt ne keseredj el, tudom konnyu mondani, de nekem is volt missed abom, pont 1 eve. Es most meg bennem mocorog a kicsikem 😊

2015. máj. 28. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!