Érdemes 56-os babaruhákkal készülni előre, vagy csak 62-essel, amíg nem tudjuk, mekkora lesz a baba?
Sokat szerintem se vegyel, de legyen tartalekon.
Az elso babamat nagynak tippeltek, igy csak ket 56os szerelesunk volt, amit kaptunk, venni csak 62est vettem, a korhazba vittem mindkettobol. A ferjemnek elmondtam, hogy hol vehet kisebb rucikat, ha kelleni fog.
Nem kellett, mert meres szerin 55 cm-rel szuletett a fiam, gyakorlatilag az 56-os rovid volt, a 62es volt jo ra az elso pillanattol.
A masodik babam kisebbnek tunt uh-kon, igy tobb 56os ruhat vettem, 62es boven van az elso gyerekrol.
Meres szerin 50 cm-rel szuletett, kuldeni akartam a ferjemet 50es rugiert es bodyert, de meg a korhazban raprobaltam az 56-os es epp jo volt. Egyaltalan nem hosszu. Lemertuk a babankat, ket naposan volt 54 cm. Ennyit a korhazi meresrol.
Nem sok 56osunk van, 4-5 rugi es body, de lassan kinovi, tobbet nem veszek.
Az én kisfiam 46 cm-vel született, így még az 50-es ruhákban is úgy keresgéltük meg.. vajon hogy hova bújt el. :-)
Ha csak nem extra nagy babaként születik, akkor fogod tudni használni az 56-os ruhákat.
A fiam 56 cm-mel született, 2 hétig voltak jó rá az 56-os ruhák. A 62-68 asakat viszont hónapokig hordtuk,. gyakorlatilag vagy 6 hós koráig.
Most a lányom 60 centivel született, eleve 62-es ruhákkal inditottunk, amiket 1 hét alatt kinőtt, most 3 hós és 74est hordunk. De reméljük neked nem lesz ilyen óriáscsecsemőd:9 és akkor hónapokig jók lesznek a 62-68as rucik.
Kedves utolsó válaszadó a legnagyobb babákra abszolút nem jó az 50-es, de még az 56-os méret sem!!! Egy 60cm-rel született bébire hogyan lenne jó egy 50-es ruha???
Szerintem még nem láttál "nagy" újszülöttet!!!
Az alapján vásárolj, hogy mit saccol az orvos! Ha átlag babát 3-3,5kg vagy az alattit akkor kell az 56-os méret, de ha 4kg vagy a felettit mond, akkor többnyire 62-es méretet vegyél!!
Tapasztalatból mondom, mi 62-es mérettel kezdtünk, mert kicsik voltak az 56-os ruhák!(A fiam 4720g és 60cm-rel született.)
31h kismama
Szia, szerintem érdemes 56-osakat is venni. Nekem 1-2 db 50-es is van. 62-esből is vettem, de abból is csak 1-2 db-ot (egyelőre).
Én egyébként júniusra várom a baba érkezését.
A fiam 53 cm-el született, nyár közepén, és még augusztus végén jók voltak az 56-os rucik, tehát kb. két hónapig.
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!