Hányadik heti ultrahangon mondják meg először hogy fiú e vagy lány a baba?
Én már kétszer voltam 4D ultrahangon, meg ugye voltam a kötelező ultrahangokon is, és egyszer sem mutatta meg magát a baba. Mindig úgy feküdt, hogy nem tudták megmondani. Nem baj, legkésőbb decemberben megtudjuk :)
Egyébként van két ismerősöm is, akinek a 12.héten megmondták, de nem a sima uh-n, hanem 4D-n.
Minden jót, üdv 25 hetes kismami
Attól függ, hogyan fordul, megmutatja-e magát a kis hamis. Én az első ultrahangon 16 hetesen voltam (nem siettem el a dokihoz menést), és akkor már megmondták hogy kislány. Meg is lepődtem, mert úgy "éreztem" fiú lesz. A második ultrahangon megerősíttettem velük hogy biztos-e, de tényleg kislány volt. Nagyon örültem neki, hogy tudom, én nem bírtam volna várni vele.
Szval a lány is látszik már az elején, csak gyakorlottnak kell lennie az ultrahangos dokinak, és "készségesnek" a babucnak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!