Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik heti ultrahangon...

Hányadik heti ultrahangon mondják meg először hogy fiú e vagy lány a baba?

Figyelt kérdés
Már nagyon kiváncsiak vagyunk, bár még csak a 10 hétben járok. Legközelebb a 12. heti ultrahangra megyek. Bejöhet majd a párom megnézni? Az elsőre nem hívtam be, meg se kérdeztem a dokit, mert azt hittem hogy 7 hetesen még hüvelyit csinál, de már akkor is hasi ultrahanggal nézte meg...
2008. aug. 31. 10:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én most voltam csütörtökön 18 hetes UH és ott mondták meg hogy kisfiú!! Kinek mikor tudják, és h hogy fekszik a babó.
2008. aug. 31. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Én már kétszer voltam 4D ultrahangon, meg ugye voltam a kötelező ultrahangokon is, és egyszer sem mutatta meg magát a baba. Mindig úgy feküdt, hogy nem tudták megmondani. Nem baj, legkésőbb decemberben megtudjuk :)

Egyébként van két ismerősöm is, akinek a 12.héten megmondták, de nem a sima uh-n, hanem 4D-n.

Minden jót, üdv 25 hetes kismami

2008. aug. 31. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
:) Nekünk már a 11-ik heti 4D-s Uh-n lehetett látni,hogy kisfiunk van!! :) Bár én ezt "éreztem".. :)
2008. aug. 31. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan fordul, megmutatja-e magát a kis hamis. Én az első ultrahangon 16 hetesen voltam (nem siettem el a dokihoz menést), és akkor már megmondták hogy kislány. Meg is lepődtem, mert úgy "éreztem" fiú lesz. A második ultrahangon megerősíttettem velük hogy biztos-e, de tényleg kislány volt. Nagyon örültem neki, hogy tudom, én nem bírtam volna várni vele.

Szval a lány is látszik már az elején, csak gyakorlottnak kell lennie az ultrahangos dokinak, és "készségesnek" a babucnak. :-)

2008. szept. 7. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!