Hányadik heti ultrahangon mondják meg először hogy fiú e vagy lány a baba?
Figyelt kérdés
Már nagyon kiváncsiak vagyunk, bár még csak a 10 hétben járok. Legközelebb a 12. heti ultrahangra megyek. Bejöhet majd a párom megnézni? Az elsőre nem hívtam be, meg se kérdeztem a dokit, mert azt hittem hogy 7 hetesen még hüvelyit csinál, de már akkor is hasi ultrahanggal nézte meg...2008. aug. 31. 10:37
1/14 anonim válasza:
Aki szerencses, annal mar a 20. heti UH-n latszik, nalunk csak a 30. hetinel derult ki,hogy kisfiu.:)
2/14 A kérdező kommentje:
Jahj olyan sokára?
2008. aug. 31. 10:53
3/14 anonim válasza:
a szomszédomnak a 12 hetes genetikain megmondták,hogy kisfiú! én jövőhéten megyek a 12 hetesre,de nagyon kíváncsi vagyok!
4/14 anonim válasza:
Szia!
Nekünk 26 hetesen mondta a doki biztosra hogy kukacos. Előtte nem mutatta meg, hogy mi van a lábai között.
5/14 anonim válasza:
Szia.Nekünk már a 16.-ik héten megmutatta a kukacát már akkor egyértelműen látszott.
4 hós kisfiú anyukája
6/14 anonim válasza:
Nekunk is a 16 hetes uh-n mutatta meg eloszor,es azota mindig.
26 hetes pocakos
7/14 anonim válasza:
Nekünk a 17. héten mutatta meg a kukacát!
8/14 Agocs Hajnalka válasza:
Mi is nagyon kivàncsiak voltunk!Nàlunk a 17.hèten a doki egyèrtelmuen kijelentette hogy kisfiu!Azòta is az! :) (mèg egy ultrahangos kèpet is kaptam a kukijàròl :) :)...szerintem a 12.hèt az mèg korai mèg nagyon picike a baba..de turelem!! Azt mondjàk ha kisfiu az elobb làtszik!! Minden jòt!
27 hetes pocakos
9/14 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkiek, mostnem is tudom mit szeretnék, mert jó lenne minél előbb tudni, de ezek szerint ilyen korán csak azt tudom meg ha fiú... és bár nagyon boldog lennék ha fiú lenne, de talán egy hajszálnyival jobban örülnék a lánynak, de az csak később derül ki... jó kis dilemma :)))igaz, hogy ez legyen a legnagyobb gondom... :)
2008. aug. 31. 11:52
10/14 anonim válasza:
En havonta jarok 4Ds ultrahangra es csak a 26ik hetre mutatta magat hogy kislany.Elvileg 16tol lathato ha epp ugy van fordulva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!