2. Trimeszterbe vagyok, és eddig kétszer fordult elő, időváltozás előtt.
Nem a derekam, és nem is a farokcsontnál, hanem a farokcsonttól balra kezd el nagyon fàjni és gyaloglás hatására fokozódik a fájdalom. Nem sokáig fáj, csak pár napig.
Nem sokat szerintem. Pihenj amikor tudsz. Nekem sok szaladgálás után szokott a farokcsontom meg amikor alvás közben hátamra fordulok. Nyilván kellemetlen de én csak a pihenést tudom ami megoldás.
2015. máj. 27. 12:45
2/14 anonim válasza:
Na nekem ez kb. 3 hete múlt el... Múlt vasárnapra voltam kiírva,de jól érzi magát odabent...egészen az elejétől fájt ugyanígy,nem tudtam egyedül kikelni az ágyból vagy megfordulni. Annyit tudtam csinálni,hogy az oldalamra fordultam nagy nehezen és lassan,óvatosan lábemeléseket csináltam behajlított lábbal. Mint amikor a kutya felemeli a lábát hogy pisiljen csak fekve. :D 10-szer 10-et csináltam,1 perces pihenőkkel. Mindkét oldalon. Ez segített valamennyit,mert átmozgattam az izmokat.
2015. máj. 27. 12:53
3/14 anonim válasza:
Szia, nekem a 19. héten fájt nagyon, de annyira hogy az orvos is kiírt táppénzre, de semmit nem adott amivel csökkenteni tudtam volna a fájdalmat. Gyógyszertárban vettem Arnika olajat, nekem ezzel jelentősen jobb lett, már másnapra. Még mindig néha érzem, de közel sem annyira.
Érdekes nekem ugyan ott fájt ahol leírtad, most meg a szeméremcsontomat érzem.
21 hkm
2015. máj. 27. 13:40
4/14 anonim válasza:
2-es vagyok,a szeméremcsontodnál is lesz majd még erősebb a fájdalom sajnos. Ahogy nő a kicsi egyre jobban fogod érezni,hogy néha szúr. Olyanokat nyilallt bele nekem is,hogy bekönnyeztem a fájdalomtól,de egyébként egész elviselhető a későbbiekhez képest.
2015. máj. 27. 14:28
5/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, jól megvigssztaltál :-D nem is annyira a fájdalom a para, hanem az, hogy nem tudom mikor mi számit normálisnak.
Na meg mostanában a folyton pisilni kell érzés? Dokinál is voltam vele, de elvileg ez is normális, pedig néha fáj.
Kezdem azt hinni, hogy minden normális ami egyébként nem normális :- D
2015. máj. 27. 16:22
6/14 anonim válasza:
Utolsó, én durván fél voltam fazva, most gyógyszer után is ugyanannyit kell pisilni (allandoan) és semmi nincs a vizeletemben, ilyen jo eredmény a kezemben nem volt még mint ma. Így gondolom normális az állandó inger. :D főleg ha egyébként nem szomjaztatod magad, nekem nem szokásom. :D
2015. máj. 27. 16:27
7/14 anonim válasza:
Bocsi,nem akartalak előre megijeszteni :D Csak sajnos sokakat kínoz ez az érzés,leírtam mire számíthatsz. :D Persze nem jelenti azt,hogy nálad is elő fog fordulni úgy mint nálam. A pisilési inger normális,az is ha mész is pisilni. De ha fáj vagy csíp az nem. Ilyenkor el kell menni vizeletvizsgálatra,mert lehet túl sok fehérje benne. Nekem egyszer volt,hogy csípett de nem volt benne semmi,aztán a 36. héten meg túl sok fvs volt benne,a doki meg csodálkozott,hogy semmit nem éreztem. Nem csípett vagy fájt. :D Fordítva működöm úgy néz ki. :D Már most minden bajom van, 3 napja kellett volna kibújnia de hát jól el van odabent...
2015. máj. 27. 16:34
8/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, nagyon szorítok Neked, hogy minden simán menjen! Ügyesek lesztek mindketten :-) Ha kibújik kérjük a beszámolót! :-)
Különben nem ijesztettél meg, csak tényleg minden olyan fura és új, tényleg más állapot.
2015. máj. 27. 16:57
9/14 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Írok mindenképpen. :) Hát igen,az biztos,hogy teljesen más érzés. Sok változáson megy át a szervezet és sokakat idegileg is meg lelkileg is megvisel. Szerencsére nem tartoztam/tartozom a hisztis kismamák közé, tartottam tőle,hogy az leszek. :D
2015. máj. 27. 17:30
10/14 A kérdező kommentje:
Az utolso par komment nem igazan az en kerdesemhez tartozott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!