Ha úgy érzem, hogy a szívem furcsán félre ver, az baj lehet?
7 hetesen az EKG-n mimden rendben volt, most vagyok 17 hetes.
Pár hete felfigyeltem, hogy pár másodpercig olyan furcsán elkezd kalimpálni a szívem, olyan összevissza. Nem tudom megfogalmazni, és abban sem vagyok biztos hogy ez szívritmuszavar lenne, de abban a pár másodpercben megijedek.
Ez vajon mi lehet?
A pulzus terhesség alatt normális, hogy pl lépcsőn hirtelen nagyon sok lesz. Sokkal több a vér és emiatt több munkája van a szívnek. De ha aggaszt akkor jelezd dokinak.
Egyébként terhelés hatására pont emiatt bizonyos mértékű szivritmus zavart is normálisnak mondanak. Nem mindegy hogy nyugalmi állapotban vagy pl lépcsőn érzed. A szapora pulzus maga az ok, annak pedig a terhesség maga főleg terhelés hatására.
Értem, köszönöm!
Akkor belenyugszom. 😊
Csak furcsán néz rám anyósom, meg páran amikor mondom ezeket a tüneteket.. Nekik semmi ilyen nem volt. Úgy érzem én mindenben kifogtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!