Csütörtökön voltunk 4 dimenziós UH és a doki szerint szép nagy babára számithatunk,27hetesen 1400g. Kiszámitotta, hogy a 40. hétre kb.4300g lehet. Felejtsem el a természetes szülést?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 08:34
1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék természetesen szülni, meg első baba is lesz. Persze nem baj, hogy ilyen kis ügyes a bébink :)
2008. aug. 31. 08:35
2/8 anonim válasza:
Szia
A párom apukája 5kg-val és majd 50cm-rel születet meg,megtudta szülni az anyukája,csak a válánál valami csontot elkelett törni,hogy kiférjen,bár ez már nagyon rég volt nemtudom,hogy most hogyan müködik.
3/8 anonim válasza:
Ezek a számítások nem mindig jönnek be.Én 31 hetesen voltam 4d-n ott 1890g-nak saccolták, a 36.héten a doki 3000g körül tippelt és 40.héten született 3520g-mal.Szerintem még kár aggódnod még sok időd van nem biztos hogy olyan nagy lesz,és sokan szülnek 4kg felettit is simán.
4/8 anonim válasza:
Nekünk 28 hétben volt 1350 g a babánk, végül 3900 grammal született,problémamentes természetes szülés volt. Természetesen, minden baba más ütemben fejlődik. szerintem most még nem kéne azon aggódnod, ugyanis sokszor téved az UH. További boldog babavárást!
5/8 anonim válasza:
Szerintem a súlybecslés egy nagy hülyeség.A barátnőm 1 hónapja szült.Amikor bement szülni csináltak még 1 UH-t,ami szerint 3500 gr-ra saccolták a gyereket.Ehelyett 2445gr és 42 cm lett.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azért megnyugtattatok :) persze a lényeg a babó egézsége, csak mégis tisztábban akartam látni!!
mindenkinek jó pocakoskodást!!
2008. aug. 31. 13:55
7/8 anonim válasza:
Szia!
Mennyivel született meg a baba? Sima szülés volt?
8/8 A kérdező kommentje:
szia,
most láttam csak, hogy érkezett kérdés a válaszomra :)
2008.11.22.-én reggel 6:03 perckor lett meg a kisfiunk, aki természetes hüvelyi szüléssel jött világra, 3700 g és 51 cm volt. most egy 2 éves ördögfióka 15 kilóval és 96 centivel :)
Ági
2011. márc. 15. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!