Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vágták már fejetekhez gyermeke...

Vágták már fejetekhez gyermeketek elvesztését?!

Figyelt kérdés

sziasztok!

két éve elvesztettem egy babámat 5 hónaposan rendellenesség miatt! utánna amikor elmentem dolgozni többen tudták hogy mi történt mert voltak falubeliek is, de ha kérdezték akkor sem tagadtam le az elsö babát senki elött sem még akkor sem ha elvesztettem.

kb egy évvel ezelőtt volt egy beszélgetés néhány kolléganőmmel a szülésről hogy ki hogy élte meg ki fél tőle meg ki nem. egy idősebb kolléganőm azt állította hogy ö egyáltalán nem félt én meg mondtam hogy én ha terhes leszek biztos félni fogok azért is hogy egészséges legyen a gyermek és a fájdalomtól is valamennyire az tuti. erre ö azt mondja hogy aki fél annak sosem lesz gyereke. már ekkor néztem egy nagyot de ráválaszoltam hogy az elsö babámnál is féltem a szüléstől valamilyen szintem és mégis megfogant! erre azt szólta vissza hogy de nem is tudtad kihordani. hát erre már nem tudtam mit mondani mert azt hittem ott halok meg. ez csak az én szememben egy oltári bunkóság ? már egy éve volt ez a beszélgetés és azota nagyon sokszor eszembe jut.nagyon rosszul esett. ja és most 11 hetes terhes vagyok és félek hogy nehogy baja legyen a babámnak és valahol a szüléstől is de a világon mindennél jobban várom hogy megszülessen az én egészséges kisbabám.

22/L

2010. febr. 26. 07:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

nem lesz semmi baja a kicsikednek! erre koncentralj!!!

es teljesen termeszetes, hogy egy kismama aggodik, az a no felelotlen, akit hidegen hagy a gyermeke egeszsege! a kolleganodet nem minositem, mert kitorolnek a valaszomat... :-)))

soksoksok boldogsagot es jo babavarast! 37+4 km

2010. febr. 26. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az afp legyen az utolsó amivel foglalkozol vagy amiért idegeskedsz. Olvass utánna 10 ből 8 szor csal a teszt nekem pl. meg se nézte a doki vetett rá egy pillantást és annyi.Azt mondta hogy nem ez számít hanem a genetikai uh. 12 hetesen pl a tarkóredő és orrcsontot (de az utóbbit lehet csak 18 hetesen) néznek hogy fejlődik-e ha nem akkor az utalhat down-korra. Olvasgass az afp-ről és és látod hogy megbízhatatlan teszt.
2010. febr. 26. 09:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A testvérem a 34.hétre szült egy beteg babát,aki még élt 2 napot.1 évre rá újra terhes lett,aztán 3 múlva újra.Ő is,mi is féltünk!2 egészséges kamasza van!

Én nem tudnék ilyet mondani,és elítélem azt,aki felnőtt ember létére ezt teszi!

Sok Boldogságot és könnyű szülést!

2010. febr. 26. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Énis elvesztettem az 5 hónapos babámat 2008-ban genetikai probléma miatt!Mikor visszamentem dolgozni,énis kaptam érdekes jótanácsokat.A kolléganőd nem élte ezt át,fogalma sincs miről beszél.Bölcsebb maradt volna ha csöndben marad.Engedd el a füled mellett.Énis félek a szüléstől,mert az előzőt ugye inditották,és félidős terhesség volt,most pedig mivel 8 hónapos terhes vagyok :) nem tudhatom milyen lesz a természetes szülés.Természetes hogy félünk,de bátrak vagyunk hogy nem adtuk fel! 31 hetes kismama
2010. febr. 26. 09:49
 15/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.

az afp-töl azért félek mert amikor meg csinálták 16 hetesen kimutatta a velöcsözárodási rendellenességet majd meg csinálták megint egy hét mulva és megint kimutatta és 3 hét mulva kellett mennem uh-ra amin látták a bajt....ugyhogy ezért félek töle.

2010. febr. 26. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy félsz,nekem nem az afp,hanem a tarkóredő volt a rém,12 hetesen már látták hogy vastag,de csak a magzatvizvétel után tudtam meg a 20.héten hogy 100% down-kór!Gondolhatod a mostani terhességemnél hogy mentem tarkóredőmérésre,magzatvizvételre,vagy csak egy sima ultrahangra!Rettegtem minden vizsgálat előtt.De a baba teljesen egészséges,biztos vagyok benne hogy a tiéd is!Kitartás! Előző voltam.
2010. febr. 26. 09:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia nyugodj meg és ilyen primitiv emberekkel ne is foglalkozz! Nekem is született 8 hónapra halva beteg baba. Most viszont van két egészséges lányom! Én is kaptam az anyósomtól számomra fájó megjegyzéseket, de én úgy fogtam fel, hogy egy paraszt és kész, mit várjak tőle. Most megint babát várunk és kisfiú lesz, ami óriási boldogság nekünk, mivel a halott baba is az lett volna. Rettegek nehogy baj legyen. Ugyanis volt már vérzés, rossz véreredmény ami miatt magzatvizvételre kellett mennem, de most már tudjuk, hogy egészséges!

Én se mondanám legszivesebben meg az anyósnak, hogy fiú lesz, mert előre félek, hogy mit fog mondani, ugyanis mikor megmondtuk, hogy babánk lesz, és gyerekek mondták, hogy ez most biztos öcsike lesz, ő csak annyit jegyzett meg, hogy azt lehet ki se tudom hordani. Hát gondolhatod, hogy mit éreztem. Mikor úgyis ez a félelmem, hogy mégegyszer azt nem élném túl. Próbálok pozitivan gondolkodni, és már elképzelem, hogy milyen is lesz, alig várom, hogy a karomba foghassam. Kicsit úgy érzem, hogy most visszakapom akit elveszitettem.

Sok sikert neked is, hidd el minden rendben lesz! :-)

2010. febr. 26. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:

OFF!!

Kedves utolsó!

Ne haragudj de anyósodat lehet elküldeném a f...ba. Ilyen gusztustalan egy Nő aki ugyszint anya... Nem hiszem el hogy vannak ekkora köcsögök... Neked boldog babavárást anyósod meg... ááá ezt nem lehet jellemezni

2010. febr. 27. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!