Nem teljesen ez a téma, de eltörtem a higanyos lázmérőt? Most lesz bajunk?
Ekkora mennyiségtől nem mondjuk én azt hallottam pont porszívózni nem szabad. De ez akkor sem nagy mennyiség.
A másik meg, hogy a hagyományos lázmérők sem biztos hogy higanyos. Egyáltalán biztos hogy az volt? Van amelyiket mással pótolják.
Utolsó vagyok. Az, higy a higanyos lázmérő a legmegbízhatóbb, nos, abban nem vagyok teljesen biztos.
Nekünk is van higanyos is, meg van olcsó, Lidl- ben vásárolt digitális is
Egy ideig párhuzamosan mértünk a kettővel, és 0,1 fok volt az eltérés a kettő között, a higanyos mindig annyival mért fentebb.
Egy ideje már csaj a digitálist használjuk, 15 mp alatt megkéri, s hozzáadok 0,1- et, és kész. Ha szúrópróbaszerűen utána mérem higanyossal, mindig ugyanúgy 0,1-el mérek fölé, mint a digitálissal.
Kedves KèrdezŐ!
Nyugodj meg,nem lesz bajotok. Hamar feltakarítottátok ez a lényeg,nem lélegeztétek be sokáig. A higanynál inkább a belélegzés a veszélyesebb nem az éritkezés vagy a lenyelés. Sajnos én is nagyon megijedtem mert terhesen szintén széttörtünk egyet illetve leeshetett a polcról mert észre sem vettük csak napokkal később fedeztük fel a golyókat és addig ezt folyamatosan belélegeztük mert a hálónkban tőrtént. Rettenetesen megijedtem,főleg mikor utána olvastam a hatásairól. Felhívtam vegyészeket is. Azóta megszületett a babám épen,egészségben :-)
Utolsó vagyok. Én is azt a cikket olvastam el,amit az egyik válaszoló belinkelt,hát teljesen megrémültem,36 hetes terhes voltam akkor. Mindenkit felhívtam akkoriban,hogy kicsit megnyugodjak.
Kedves kérdező te ne ijedj meg ennyire mert sztem a stressz többet árt mint az a kis mennyiségű higany,amit ráadásul azonnal összeszedtetek. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!