Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magne B6 helyett lehet magnézi...

Magne B6 helyett lehet magnézium sandozt szedni? Esetleg jobb mint a Magne B6?

Figyelt kérdés

lenne még 1 kérdésem ez mellé.

normális,hogy ideges és türelmetlen vagyok?Imádom a fiaimat,de valamiért mégis olyan türelmetlen vagyok velük pár hete.úgy érzem e miatt nem vagyok elég jó anyjuk és nem fognak annyira szeretni.a terhesség miatt lehet hogy ilyen türelmetlen vagyok?Más is volt/van így?Lehet ezzel mit tenni?

köszi a válaszokat!

26+4 hetes km

2010. febr. 25. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
A sandoz miatt ne szedd!! Ha nem akarsz magne b6-ot akkor Magnesii Citrici. Olcsóbb és jobb.
2010. febr. 26. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:
a sandoz miatt sztem fölösleges!én is kérdeztem a dokimat mert van egy kis különbség az árak között de mondta hogy mindegy hogy milyen szedjek csak asszem 500mg os legyen de ezt kérdezd meg mert nem akarlak félrevezetni!ez nekem életem első terhessége de megnyugtatlak nekem volt olyan hogy a kutyám fele volt lelkiismeret furadalásom!!pedig ihdd el eleget törödsz velük csak nekem más mint szokott lenni!
2010. febr. 28. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!