Lehetek terhes 37,2-es hővel vagy csak a felfázás miatt?
Figyelt kérdés
10 napja késik2010. febr. 25. 19:22
1/5 anonim válasza:
Miért nem veszel terhességi tesztet?:)Egyébként lehetsz.De ezt a felfázásra is rálehet fogni:)
2/5 anonim válasza:
Így van,vegyél egy tesztet az majd megmondja a választ:)
Felfázásnál nem törvényszerű a hőemelkedés hiszen a gyulladás mértékétől függ.
8+4 hetes kismami.
3/5 anonim válasza:
szerintem terhes vagy. Nekem még nem is késett a mensim, de már előtte olvastam a neten, hogy a terhesség jellemző tünete a mindjárt meg fog jönni érzés és hogy megemelkedik a hőmérséklet. Gyorsan meg is mértem a hőmet és 37.2 volt. volt nagy öröm, pedig mondom akkor még nem is késett, utánna vettem tesztet és ki is mutatta a terhességet. Szóval hajrá, irány a tesztért a boltba :)
4/5 anonim válasza:
Nagy esélyed van rá,főleg hogy magas a hőd is.Szeretnéd a babát?
5/5 A kérdező kommentje:
A teszt negatív volt, de még azóta sem jött meg. Már majdnem minden tünetet éreztem magamon, ami a terhességre utalhat, és mióta a teszt negatív lett, minden elmúlt. :D Kicsit megnyugodtam... nem szeretnék még babát, mert egyetemre járok. Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 27. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!