Még csak a 21. héten tartok és máris rengeteget híztam. Mit tehetnék?
Én is 8 kiló plusszal vagyok a 21.hét óta nem nőtt a súlyom.
Több zöldséget eszek és kevesebb kenyérfélét, azt is rozsost stb..
Így most tartom, de fogyni nem szabad, mert a zsírbontáskor mérgező toxinok szabadulnak fel, ami nem épp jó a babának, de ne aggódj hamar lemegy szülés után, főleg ha szoptatsz.
Szia!Én is kb ott jártam mint te a 21. héten!AZ orvosom diétára fogott,csinátam tartottam is a súlyom 3-4 hétig!Aztán meg diéta ellenére beindultam megint most a 26 héten járok 13-nál!Szerinte én a víztől is hízok...!Hízok,de legalább elmondhatnám,hogy amellett,hogy annyit és azt eszem amit szeretnék!Kezd elegem lenni ebből az egész diétából!A párom eszi a finom fehér ropogós kenyeret,én meg rágom a száraz abonettet,meg paprkát eszem rizsköret helyet!Kezdem feladni lelkiekben,mert legalább ne híznék,akkor lenne erőm folytatni,de így..na mindegy ez az én problémám!Párszor már kiborultam miatta,meg már lassan félek dokimhoz menni,mert felteszi a nagy kérdést!"Súllyal,hogy állunk?"Nem tudom mennyi jön még fel rám,de félek elfogy a kitartásom és egyszer azon kapom magam,hogy 7 után vajaskenyeret eszem kolbásszal vagy valami finomsággal,és mindegy,hogy mit,de nem szénsavmentes vizet iszok hozzá..
Ha szeretnél diétázz,remélem neked beválik...
Első vagyok!
Sokan így vannak tényleg, de hidd ela barátnőm is 28 kiló pluszt szedett fel, és le is ment már 5 hónap alatt... ha pedig éhes vagy enni kell, de kipróbálhatod a rozsos kenyeret, mert laktatóbb is, igaz a friss fehér kenyér a magyar igazi eledele, de nem kedvező tápértékű.
Szóval minden éhségérzethez jó étvágyat kívánok!!
Szia!
Én most tartok 25 kg hízásnál, és a 38. héten. Engem nem érdekel a túlsúly, ha sütit kívánok este 8-kor, akkor sütit eszem. Senki nem szólt még a súlyom miatt, igaz nem is érdekelne. A kisfiam szépen fejlődik, én pedig jól érzem magam a bőrömben. Majd szoptatás után ráérek azon agyalni, hogy hogyan adom le, de addig is boldogan várom a babát. Igaz, hogy mindenki azt mondja, hogy csak a hasam nőtt nagyon nagyra, amúgy alig látszik valami hízás.
Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!