Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki kb...

Van itt olyan kismama, aki kb 20 kilòt hízott már? Ti hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok. 52 kilòrol indultam ès most jàrok kb 20-21kilònàl sajnos. Az első terhességemnèl is ennyit hìztam. Fèl èv mùlva mindet le is adtam. De most az a gondom hogy nagyon rosszul èrzem magam. Alig bìrok mozogni, fàjnak az ìzületeim, àllandòan fàradt vagyok. Szò szerint ùgy èrzem magam, mint egy bàlna. Ti hogy vagytok ezzel?
2015. máj. 22. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Vasárnap töltöm a 35. hetet ikrekkel és és is 20 kilónál tartok. Borzalmasan vizes vagyok. A 28. hétig 6 kilót híztam, akkor kezdtem vizesedni és jött a több, mint 14 kiló 7 hét alatt. Nagyon nehezen mozgok, nem is nagyon lehet, hatalmas pocakom van.

Kitartás, már nincs sok hátra! Tudom, hogy nehéz, de most úgysem tudsz ellene tenni semmit.

Könnyű szülést neked! 😉

2015. máj. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!