Van itt olyan kismama, aki kb 20 kilòt hízott már? Ti hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok. 52 kilòrol indultam ès most jàrok kb 20-21kilònàl sajnos. Az első terhességemnèl is ennyit hìztam. Fèl èv mùlva mindet le is adtam. De most az a gondom hogy nagyon rosszul èrzem magam. Alig bìrok mozogni, fàjnak az ìzületeim, àllandòan fàradt vagyok. Szò szerint ùgy èrzem magam, mint egy bàlna. Ti hogy vagytok ezzel?2015. máj. 22. 15:09
1/1 anonim válasza:
Vasárnap töltöm a 35. hetet ikrekkel és és is 20 kilónál tartok. Borzalmasan vizes vagyok. A 28. hétig 6 kilót híztam, akkor kezdtem vizesedni és jött a több, mint 14 kiló 7 hét alatt. Nagyon nehezen mozgok, nem is nagyon lehet, hatalmas pocakom van.
Kitartás, már nincs sok hátra! Tudom, hogy nehéz, de most úgysem tudsz ellene tenni semmit.
Könnyű szülést neked! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!