26 hetes kismami vagyok.Szedem a MagneB6-ot, még is gyakran keményedek és fáj is a pocim olyankor, ráadásúl már a 4. hüvelygombám szedtem össze ez idő alatt. Előfordúlhat, hogy hamarabb megszületik a babám ezek miatt?
Figyelt kérdés
pEDIG MINDENRE ÚGY ODAFIGYELEK.
Köszönöm a válaszokat előre is
2008. aug. 30. 17:25
1/4 anonim válasza:
szerintem nem én is szedtem sokáig a magneb6-ot mert nekem is keményedet és fájt a pocim de most hogy betöltöttem a 30 hetet nem keményedik és már nem is szedemk semmit csak az elevitet meg a vasat mivel vérszegény vagyok csak lenyél nyugodt és pihenj sokat
2/4 anonim válasza:
Két dolog segít, pihenj többet és esetleg szedj magnéziumot. (Nekem a magneB6 nem vált be, a magnézium-citrát segít.)
De nyugodj meg, nálam 18 hetesen kezdődött, 20 hetesen itthon maradtam, mert már gyakorlatilag egész nap keményedtem, de most már a 36. hétben vagyok.
3/4 anonim válasza:
Én a 3. hüvelygombánál tartok :( Azt mondta a doki, hogy a babának ettől nem lesz baja, ez csak nekem rossz. Pedig aztán én is odafigyelek :( mindegy, a baba jól van, az a lényeg!! Minden jót, üdv 25 hetes kismami
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek és remélem tényleg nem lesz gond.
Boldog baba várást mindenkinek
2008. aug. 30. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!