17-18 hetes ultrahang alapjan mennyire biztos a baba neme?
Valószínűleg nem látta rendesen azt amit kellett volna. Még bármi lehet belőle.
Nekem 16 hetesen volt 65% fiú, 19 hetesen már mutatta is magát, így ő már fiú marad. :)
Attól függ, mennyire mutatja magát.
Nekem 14. héten megmondta a dokim, hogy fiú, és a 18. hetin (másik doki) már úgy kérdezte: "Ugye tudja, hogy fiú?" annyira egyértelműen terpesztett.
Szerintem az lesz, aminek az ISTEN megtervezte, ezen kár addig görcsölni, amíg az ultrahangon nem látszik 100 %-ban. Ez úgysem "itt" a GYIK-on fog eldőlni!
A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad.
Nálam a 11. héten volt egy nem tervezett UH, akkor annyit mondott az orvos, hogy - a látottak és tapasztalatai alapján - van tippje a nemét illetően, mégpedig fiú. 1 héttel később a genetikain már 95 %-ra mondta, legközelebb pedig annyit kérdezett, hogy "ugye fiúnak néztük eddig is"? :D
Fiú lett. :)
Kedves Kérdező!
Nem állt szándékomban beszólogatni és nem is okoz örömöt, csak azt akartam ecsetelni, hogy az "isteni tervbe" úgysem lehet beavatkozni és úgy fog minden történni, ahogy kell lennie. ;)
Egyébként a válaszokból ítélve nem sokat tudtál meg a babád nemét illetően, ezért írtam, hogy "úgysem itt a GYIK-on fog eldőlni".
Ha pedig beszólogatásnak veszed a frappáns válaszokat, akkor ne tégy fel kérdéseket egy nyilt fórumon. ;)
A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad.
Ha a doki nem mondta biztosra, akkor az még nem biztos, valószínű, hogy eltakarta magát, és nem látszott jól az a rész. :)
Mi 16 hetesen voltunk, és 100%-ra mondta, hogy kislány, az is lett. De mi laikus szemmel is láttuk a szeméremajkakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!