Tegnap éjjel öt-tizperces gyomorszáji fájdalmaim voltak. Most óránként érzem, begörcsölök. Szerintetek mi lehet? Már szedtem normaflort.30 hkm
Hogy jön ide a normaflor?
Én a helyedben azonnal orvoshoz mennék!! Ilyen idősen nagyon nem normális a rendszeres fájás.
Szia! Nekem ugyanez volt, ezt az epe okozza. Már nagy a babád és nem tud rendesen ürülni az epéd tőle, mert nem fér el rendesen vagy éppen úgy fekszik. Be is kövesedhet rendesen az epéd, igyál Salvus vizet, ez segíti az emésztést különben ha rendesen begörcsölsz az atyaúristen sem fogja elmúlasztani. Ne várd meg míg fetrengsz a fájdalomtól, ezt komolyan mondom.
Nekem az lett a vége hogy mikor a lányom 3 és 4 hónapos volt műtöttek epével, kivették az epehólyagomat.
Nekem is sokszor fájt a gyomrom mostanában. Vért vettek (hogy a toxémiát kizárják), és az orvosom hasi uh-ra is elküldött, hogy nézzék meg a vesémet, epémet (ez még nem volt meg)! Az orvosnak mindenképp említsd meg! És kitartás!
26 hetes kismama
Szia! 13.51-es vagyok.
Igen, nekem is ott görcsölt be, és középen a gyomrom, aztán amikor már durva volt akkor a hátam is fájt, majd be szakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!