Ezek már a fájások lehetnek?
Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok. Tegnap óta fáj a derekam és a hasamalja de csak nagyon gyengén. Olyan mindha meg akarna jönni. Emlékszem a terhesség elején is ilyen érzés volt.
Csak néha érzem a fájást és nem is rendszeresek. Szerencsére a baba sokat mozog.
Szerintetek ezek méhösszehúzódások vagy csak megfáztam mert este mindig arra kelek hogy ki vagyok takarózva. Mitől fájhat?
Magnéziumot nem szedek mert nem jol reagál rá a szervezetem.
2015. máj. 20. 16:03
2/3 anonim válasza:
Én is 32 hetes vagyok, én is érzem pontosan úgy mint te, az ilyen mensiszerűt de nem nagyon csak olyan gyengén.
3/3 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok és ezek nàlam is előjöttek. Pont olyan mint mielött megtudtam,hogy terhes vagyok.Én is jóslóra tippelnék 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!