Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi kólát...

Szerintetek mennyi kólát ihatok egy nap? Mennyi az a mennyiség amivel még nem ártok a babának?

Figyelt kérdés
Szoktam Pepsit inni, mert elég alacsony a vérnyomásom(kávétól hányingerem van) és a savamat is leköti egy kicsit.
2010. febr. 25. 12:37
1 2
 1/15 picihasim ***** válasza:
100%

Egy pohár sztem nem árt, de azért ne vidd túlzásba. Valamikor én is megkívánom bár a babám nem szereti, mert utána mindig hányingerem van.

36 hetes km

2010. febr. 25. 12:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is iszom mostanában,az az igazság hogy kivánom,kérdeztem a védőnőt,azt mondta annyira nem jó,de napi 1-2 pohár belefér.Kávézni én se nagyon kávézom,igy én nyugodtan iszom.

Állitólag ha a sokat iszunk akkor a kalcium felszivódását neheziti.

2010. febr. 25. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon kerülöm a colát,mert sok kalciumot elvon a szervezettől. Kávé és cola helyett zöld teát iszom. Van már 1000féle ízben és a vérnyomásnak is jót tesz. Bár napi 2-3dl nem hiszem, hogy ártana.
2010. febr. 25. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is kívánom, de nagyon. Napi 2-3 decinél többet azonban soha nem iszom meg, azt is vízzel hígítom.

33h km

2010. febr. 25. 12:52
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Én is nagyon kívánom és sokat is iszom belőle sajnos:-S

33 hetes kismama

2010. febr. 25. 13:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én oda szoktam figyelni,hogy mit fogyasztok,de tegnap megkívántam a kólát és ittam amennyi jólesett.:)))
2010. febr. 25. 13:27
 7/15 anonim ***** válasza:
28%

Vérnyomásodat kezeltesd, ne kólát igyál!!

Amúgy nekem sem megy 95/75 fölé és élek kóla nélkül is!

2010. febr. 25. 13:49
 8/15 A kérdező kommentje:

80/60-as a vérnyomásom és terhesen nem adnak rá semmit. Régen 4-5 kávéval tudtam végigdolgozni egy napot, de mióta terhes vagyok nem iszok kávét.

Reggel a wc-ig nem tudok kimenni , olyan rosszul vagyok. Attól hogy neked megy és még nem estél össze soha, lehet, hogy másnak nem megy.

Szerintem ez is szervezet függő. Te szerencsés vagy, ha nem okoz nagyobb gondot a mindennapjaidban!

2010. febr. 25. 14:01
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
A babának nem árt, viszont a te szervezetednek nem túl jó, hiszen csak káros anyagok vannak benne. De néha-néha ha megkívánod akkor meg kell inni!!
2010. febr. 25. 14:30
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem árt a babának, az orvosom mondta, hogy ihatom, de ne mértéktelenül, mert az NEKEM árt! ZÖLD TEÁT NE IGYÁL semmiképp!!! Sejtnövekedés-gátló hatása van, nem véletlenül ajánlják fogyókúrához!!!
2010. febr. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!