Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az hogy 18hetesen...

Mit jelent az hogy 18hetesen kemenyebb a hasam?

Figyelt kérdés
Olyan jo csaladorvosom van hogy miota megtudta hogy terhes vagyok soha egy tanaccsal nem latott el csak beirta az eredmenyeket a fuzetbe lemerte hany kilo vagyok s azzal kuldott is ki a rendelojebol.most mikor voltam megtapogatta a hasam s azt mondta hogy kicsit kemeny a hasam s kerdeztem tole hogy az mitjelent az nagy baj s elkezdi hogy nem s azzal megint elkuldott. Nogyogyaszhoz csak egy het mulva kell mennem o elmagyarazna pontosan csak mar nembirok addig varni nagyon aggodom
2015. máj. 20. 08:35
 1/3 Anita0617 válasza:
Szia.Én 19 hetes vagyok én is keményedek és a nőgyógyászom mondta hogy szedjek 3x1 magnéziumot. Egyébként nem jelent semmi rosszat max.picit többet kell pihenni hogy ne keményedjen annyit.
2015. máj. 20. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Folyamatosan kemény vagy néha percekre lesz kemény? Az enyém is kemény mindig alapból elég izmos és feszes is, olyan mintha egy gumilapba lenne benne. A keményedés más, azt fogod érezni.
2015. máj. 20. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
De en nem is tudom mitjelent ez hogy kemenyedik..en nem erzek semmi furcsat. Nemis eroltetem magam egyaltalan. Belem rakja a fraszt s aztan nem magyaraz semmit
2015. máj. 20. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!