A "4 Dés" UH-k, a baba adataiból is megmondták, hogy dec 17en szülök, az utplsó enstruáció nélkül. Nem hiszem, hogy a két gép ekkorát tévedne, csak simán nagy a babám?
Ilyen előrehaladott terhességnél már nem lehet a baba méretei alapján számolni a szülés időpontját, mert nagy eltérések lehetnek a különböző babák méreteiben. Én a 20. hét körül voltam 4D ultrahangon, az akkor adott időpont annyira bejött, hogy aznap szültem.
Bár ilyenkor már nem csak a méreteket nézik, hanem például a lepény állapotát és abból is sok mindent meg tudnak állapítani. Az én véleményem az, hogy menj el arra a 4D-re, aztán vessétek össze az adott időpontokat és a leggyakrabban látott alapján tervezzetek. De ne szűkítsétek le az időt pár napra, mert bármi történhet, megindulhat valamitől a szülés korábban is (NE LEGYEN ÍGY!), de ha nem is korábban, az utolsó 3 hétben már bármikor megszülhetsz! Az orvosod úgyis mindig fogja mondani az aktuális helyzetet, szerintem próbáljatok mindig ahhoz igazodni. A terveiteket igyekezzetek úgy időzíteni, hogy a vége felé rugalmasan átalakítható legyen, ha az orvos szerint változik a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!