Gombabugi kérdése:
19 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam terhesgondozason es doki halalra remitett. Kozolte, h hatrahajlo mehem van es megrovidult a mehnyak. C 1000! lazan kozolte, h evvel az ertekkel biztos, h nem fogom tudni kihuzni a 40. hetig.!?
Figyelt kérdés
Romokban vagyok.Readasul a kezi vizsgalat ota gorcsolget a pocakom is.Jart mar valaki hasonlo helyzetben???2015. máj. 19. 20:13
11/14 anonim válasza:
Azért fordulhatott elő,mert minden terhesség ás és más,még ugyanannál az embernél is. Biztos tapasztaltál különbséget még ha kicsit is, az első és a második terhességed közt is. Valóban gyerekek mellett nem egyszerű a pihenés,hiába kicsik még,de ahhoz már elég nagyok (szerintem) ahhoz,hogy ők is megértsék,hogy pihenni kell a kis tesó érdekében.
13/14 A kérdező kommentje:
szia..hát már rosszabb nem is lehetne... elöször is átmentem egy másik nögyógyászhoz..aki 2100-as értéket látott...meg még 2 másik is... grrr...tehát ennek örülök..viszont!!!a lepényem a mellsö falon tapad és teljesen fedi a méhszájat..az orvosom szerint pengeélen táncolunk...valakinek hasonlo tapasztalata??????? :-(
2015. jún. 20. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!