Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen volt már...

6 hetes terhesen volt már valami tünetetek, azon kívül, hogy nem jött meg?

Figyelt kérdés
Köszi
2010. febr. 25. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt: mellem nagyon feszült, és kb. akkor kezdődött egy iszonyú fáradság érzés, ami kb. 2 hétig tartott. minden este alig vártam, hogy aludhassak.
2010. febr. 25. 09:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem volt semmi!Pont 6 hetesen mentem dokihoz és vagy 2 hét múlva kezdődtek a rosszullétek!Hányinger,levertség stb.,de nem tartott sokáig kb.:10 hetes lehettem amikor elmult!:-)22 hetes kismama
2010. febr. 25. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanúgy semmi, mint az utolsó válaszolónak, azzal a különbséggel, hogy nekem nem a 10. hanem a 20. héten múlt el:(
2010. febr. 25. 10:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Megdagadt és fájt a mellem, más nem , és utána sem volt más, csak mozgott a baba és kibújt a végén:-)
2010. febr. 25. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Épp akkor kezdődtek a tünetek: egésznapos hányinger, cicifeszülés, mellbimbófájdalom, gyomorégés, gyomorfájás, hányás... örülj, amíg nincsenek tüneteid. Addig jó.
2010. febr. 25. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem már akkor voltak tüneteim még mielőtt a menszim kimaradt volna. Állandóan aludni akartam és fájtak a melleim meg esténként kétszer kellett vacsoráznom. 6.hét után jelentkezett a hányás.

15hetes kismami

2010. febr. 25. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindjárt megjön érzés, fáradtság, és mellfájdalom, nekem "csak" ennyi volt, aztán 7 hetesen kezdődött a hányiger és émelygés 24 órában :(
2010. febr. 25. 13:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én most még csak fáradékony vagyok, gondolom a jövő héten jön (ha jön) a többi tünet.

Mindenkinek jó babavárást!

2010. febr. 25. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor mar siman hanyingerem volt,szedultem,faradekony,aluszekony voltam.Es mindig pisilnem kellett.Ugy h nekem nem kellett a menzesz kimaradasat megvarnom ahoz h tudjam h babas vagyok.

8 honapos kisfiu anyukaja

2010. febr. 25. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Fájt a mellem és mindjárt megjön érzésem volt még 4 hétig, utána semmi.
2010. febr. 28. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!