Mit tornáztatok otthon várandósság alatt?
Én is a netről néztem videókat. Aztán abból azt ami épp jólesett:)
Volt mikor csak totál egyenes háttal feküdtem, ültem, nyújtóztam felfelé.
A végtagjaimat mozgattam át és figyeltem a légzésemre.
Nekem már ennyi elég volt az "ez jólesett" dologhoz...pláne a vége felé :)
Az első terhességem alatt minden reggelt azzal kezdtem, hogy fél órát tapostam a mini stepperemen (mindig sokkal előbb felkeltem, hogy beleférjen munkába indulás előtt). A férjem folyton kinevetett, hogy ez felesleges, semmit sem ér...stb. Nem volt igaza, mert szerintem ennek köszönhettem, hogy csak 10 kilót híztam, nem vizesedtem, végig fitt maradtam, és a szülés után egy héttel belefértem a régi ruháimba.
Most a két éves gyerekem mellett ez a reggeli edzés nem megy sajnos, de munka után eljárok kocogni, vagy ellipszis trénerezek. Most szerencsére nem is zabálok össze-vissza, mert valamiért az új "lakóm" inkább a zöldségeket szereti, nem a csokit, mint a anno a lányom. :-)
Biztos vannak jó videók is, de ilyesmit én nem töltöttem le, csak mp3-on hallgatok valami zenét kocogás közben, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!