31 hetesen C2000 az érték, volt valakinek?
Figyelt kérdés
Eddig C3000 volt, azóta változott a helyzet, doki nem mondott semmit. Aggódom hogy előbb születik meg mint kellene....2015. máj. 18. 21:16
1/7 anonim válasza:
Ezzel még simán végighordhatod!
Nem nyíltál, tehát ez jó, úgyhogy "csak" annyi, hogy megrövidült a méhnyak.
Ne erőltesd magad, pihenj, ha lehet, de nem kell még aggódni. Sokaknak még korábban megrövidül a méhnyak, mégsem szülnek idő előtt.
2/7 anonim válasza:
Én 30 hetesen néztem vissza a kiskönyvem, és már a 12. héttől ez volt az értékem. A doki azt mondta hogy minden rendben, akkor lenne gond ha a 2-es szám után nem nullák lennének (a kettes az a méhnyak ami picit rövidebb), de ugyanúgy zárt a méhszájad. Most vagyok 36 hetes és minden rendben. :) Azért nem mondott semmit a dokid. Nyugi.
3/7 anonim válasza:
Én tegnap voltam dokinál, 20 hetes vagyok. Nekem 4 hét alatt 5 cm-ről, 4,1 re rövidült, de négy cm-ig 3000, és akkor mondta, hogy a 30. héttől a 2000 érték a normális.
4/7 anonim válasza:
Ezzel semmi gond. Nekem is 31. hét körül volt ennyi az értékem, azt mondta a dokim, hogy rendben van. 39+4 hétre szültem.
5/7 anonim válasza:
Off: a szülés gyorsaságát/gördülékenységét egyébként befolyásolja az, ha valakinek elejétől ez az értéke? Vagy ettől teljesen független?
6/7 anonim válasza:
Nekem 22 héten néztek először méhszájat ,már akkor is 2000 volt az érték.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a 28. héttől 2000-es volt a méhszájam. Kiírt nap előtt 3 nappal szültem. 12 óra vajúdás után is csak 3 ujjnyira voltam nyitva az is csak rásegítéssel, de a vége császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!