6 hetes kismama vagyok, de megijeszt, h eddig fájt a pocakom, kapdostam be a mgb6-ot, de most pár napja szinte semmi, ugye nem lehet baj?
Figyelt kérdés
2015. máj. 18. 13:38
11/19 anonim válasza:
Bocsi, off leszek. Magnerotot szedjetek, az sokkal jobban felszívódik :) Boldog babavárást!
13/19 anonim válasza:
De igen,a magnéziumot is túl lehet adagolni,szájon át is. A 30.héttől nem is szabad csak úgy "kapkodni",hanem ha fájások vannak,akkor kórházban állítanak össze egy megfelelő,személyre szabott "koktélt". Csak felelőtlen orvos mond olyat,hogy szedd nyugodtan. Ilyn korán még amúgy is felesleges, afájdalom csak a vérbőség és a folyadékfelhalmozódás miatti feszülés. Ha magnézium kerül a szervezetbe,az befolyásolj a kalcium-háztartást is. A megnövekedett Ca szint korai méhlepény meszesedést okoz!!
14/19 anonim válasza:
Nekem egészen a 10-11. hétig úgy feszült az alhasam, mintha egy lufit akarnának benne felfújni. Ez tök normális, mert nő a méhed, de nem kell folyamatosnak lenni, ne aggódj. :) Az, hogy van pár nap szünet, jelentheti azt is, hogy más irányban, ütemben növekszik, de elég ha csak kipihentebb vagy, és máris kevésbé érzed meg az ilyesmit.
15/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h felesleges,sajnos volt már vetélésem ezért is szedem,meg gondolom az orvos csak tudja mit mond
2015. máj. 18. 14:22
16/19 anonim válasza:
én 7 hetes kismama vagyok és nekem is fájdogál a hasam.... azért van mert nyúlnak a méh falai .ez teljesen normális és nem lesz semmi baj. magnerotot szedek ,mert az a legjobb..
17/19 anonim válasza:
A vetélésnek vagy a részedről hormonelégtelenség vagy a baba részéről rendellenesség az ok.+ ugye az ilyen-olyan ártalmak. A magnézium nem előzi meg! Sok orvos pedig tanácsol olyat,ami igen csak szembe megy a szakma szabályaival. De talán mégsem hiszel a dokidnak te sem,ha itt is megkérdezed,nem?
18/19 A kérdező kommentje:
Szedek duphastont is,tehát a mg-ot nem azért szedem h el ne vetéljek hanem arra h időnként fáj a pocakom,a kérdés is erre vonatkozott,amit a dokinál elfelejtettem feltenni
2015. máj. 18. 20:28
19/19 anonim válasza:
Ne szedd a Mg-ot,mert ahogyan eddig is írtuk,a puffadás,fájdalom normális ebben az időszakban. Mennyit fogsz majd akkor később szedni,ha már most szeded ha kell,ha nem? Inkább pihenj és aludj sokat. a későbbi hányingerre sem szabad majd mindent bekapkodni,meg állandóan enn,hanem elmenni sétálni:D . Én azt hittem tavaly ilyenkor,hogy elpusztulok,pedig nem vagyok nyápic és a hányinger sem újdonság számomra.Alig bírtam lábra állni,de elmentünk sétálni,csak az segített. Kitartás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!