Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen még mindig nem...

20 hetesen még mindig nem érzem a babám mozgását! Valami gond lehet, miért nem érzem?

Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Ez kb. az 55. ilyen kérdés... Keress rá itt az oldalon, rengetegen írtak már ezzel kapcsolatban.
2008. aug. 30. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
2008. aug. 30. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj, én is csak a 20-21.dik héten éreztem a ba-

bám mozgását. Már én is nyugtalan voltam, hogy nincs-e

baj, de az orvos megnyugtatott, ez normális. Minden kismama

más-más terhességgel bir, ki hamarabb érzi, ki később.

Úgy látszik a mi babáink kicsit lustik! :)

Viszont attól a perctől kezdve, hogy megmozdult minden nap

olyan élénken ficánkol a pocimban, mint egy kis halacska!

Csodálatos érzés!!!!! :)))))

2008. aug. 30. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Könnyű azt írni, hogy az 55. kérdés! Saját babája, és persze hogy aggódik érte! Nem fontos válaszolni, arra meg végképp nincs szüksége, hogy ilyen bunkó választ kapjon!

A kérdezőnek: nyugi, nincs elkésve semmi, főleg ha az első baba. Az is lehet, hogy már régen érzed, csak még nem tudod, hogy ő az! Először nagyon össze lehet keverni a bélmozgással.

2008. aug. 30. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem bunkóságból írtam, de sokkal jobb rákeresni valamire amit már megékérdeztek egyszer (vagy többször) és esetleg neki is "problémája". És úgy gyorsabban is kap rá választ. Én is az első babámat várom, 28 hetes vagyok, de nekem mindig az az első hogy rákeresek az adott dologra mert az sokkal egyszerűbb és ha nem találom akkor megkérdezem.. Bár ez elég ritka!
2008. aug. 30. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!