Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Afp eredményben a hCG 3. 01....

Afp eredményben a hCG 3. 01. Szerintetek nagyon rossz eredmény?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk genetikai uh-ra, hétfőn pedig csinálnak magzatvíz szűrést. Félek nagyon!
2010. febr. 24. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem túl jó!DE ez az afp-s vérvétel elég elavult!Külföldön már nem is használják!Pl.ha nem pontosan jó időben veszik le ,akkor már rossz eredmény születik!De holnap ultrahangon kiderül!Ne izgulj nem lesz baj!Én személy szerint egy csomó kismamát ismerek akinek rossz volt az eredmény!És a baba tökéletesen egészséges!Az amniótól pedig ne félj!Ha meg is csinálják,legalább teljesen nyugodt lehetsz,hogy csodálatos egészséges kisbabád fog születni!Drukkolok Nektek!!!Írj majd,hogy mi volt uh-n!Üdv:20 hetes kismama
2010. febr. 24. 17:30
 2/3 anonim válasza:

Szia! Az AFP önmagában nem jelet semmi. Sok helyen már nem is használják. A genetikai uh sokkal többet ér.

Engem sokan lebeszéltek a magzatvíz vizsgálatról, de megcsináltattam, és nem bántam meg. Abszolút nem fájt, és nem is volt semmi probléma utána. Nekem javasolták a No-spat az esetleges görcsök megelőzése érdekében, amit 3 napig szedtem is utána 3*1-et. A vizsgálat előtt is bevettem egy szemet. A vizsgálat után viszont a pihenést tartsd be. Ne félj, nem lesz semmi gond! Fő a pozítiv gondolkodás!!!

2010. febr. 24. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak az előttem szólókhoz tudok én is csatlakozni.Nekem is nagyon rossz lett az afp-ém:0.3 ,plusz a 18-as triszómám is pozitív lett.Ezért én nem tudtam elkerülni a magzatvízvizsgálatot,és így Zalaegerszegen meg is csinálták.A vizsgálat egyáltalán nem fájt ne félj tőle,tudom ezt nekem már könnyű mondani én már túl vagyok rajt,de hidd el nem fáj.4 hétig kellett várnom az eredményre de megérte mert szerencsére nincs semmi gond a babával és azt is megtudtam hogy kisfiam lesz.Szóval fel a fejjel és pozitívan mindenhez,nem lesz semmi baj.A pihenést viszont szigorúan be kell tartani.Írd meg itt hogy mi lett az eredmény nagyon kíváncsi vagyok rá.

ÜDV:31 hkm

2010. febr. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!