Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34+3napos hkm vagyok tegnap...

Nné Adrea kérdése:

34+3napos hkm vagyok tegnap voltam doktornal c1000 írt, de sz mondta majdnem nyitott méhszáj. Mikor várható szüles? Van még pár hetem?

Figyelt kérdés
27hetesen c3000,31hetesen c2000 van némi folyásom,arra kúpot írt.Egyre gyakrabban érzem nyilaló,feszülest szeméremcsont,hüvelyi részen.Néha úgy érzem mindjárt szulok.
2015. máj. 14. 18:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Le van írva mindenhova,plusz a gondozóba is ki van írva bent,hogy a kismamák vizsgálatának menete: és oda van leírva,hogy 4 hetente kell(ene) ellenőrizni a méhszájat. Pont a koraszülés miatt,mert nem mindegy,hogy mondjuk 32 hetesen 1000-1111 a méhszáj vagy 38-40 hetesen annyi. A védőnő is sokszor volt mérges mondta is nekem,mert szinte sose volt gondozáson bent a doki,emiatt sok kismamájának nem ellenőrizte a méhszájat.
2015. máj. 15. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!