XIX. Ker. Med Vita rendelőbe jár valaki? Dr Kazár Tibor ott rendel? Milyen orvos, szakmailag, emberileg?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 14:46
1/3 anonim válasza:
Szia! Én jártam hozzá 5 évig. Nem vagyok vele elégedett, sőt...
2/3 A kérdező kommentje:
miért? nem alapos doki, vagy nem figyelmes?
2010. febr. 24. 23:32
3/3 anonim válasza:
Alaposnak nem nevezném. Figyelmesnek figyelmes volt. Csak éppen 5 évig nem vette észre hogy PCO-s vagyok. 1-2x csinált hasi Ultrahangot, pedig csak 1x kellett volna hüvelyit csináljon és rögtön látta volna mi a gond nálam. Meg akart műteni, de nem tudta megindokolni hogy mivel is. Átmentem másik dokihoz aki azonnal továbbküldöd endokrinológushoz, és meddőségi centrumba. Ha az elején normálisan foglalkozik velem, lehet hogy nem csak lombikkal lehetne gyerkőcöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!