Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8.35-ös! Itt vagy valahol?

8.35-ös! Itt vagy valahol?

Figyelt kérdés

Szia 8.35-ös! :-D Emlékszel még a következő link alatt leírt dolgokra?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én vagyok a cicis-csomós kismama.

Azért írok most, mert ma megvolt a mell uh. Mindent rendben találtak, azt leszámítva, hogy a bal mellemben egy néhány centis helyen elképesztő mennyiségű tejmirigy van, amik már keményen dolgoznak is. Ezért érzem őket nagyon (és tapintásra valóban gyanúsak is lehetnének)fájnak és sajnos valszeg terhesség után is fognak. (fájt tavaly ilyenkor is, csak valahogy nem kerítettem neki nagy feneket, hiszen nem volt csomós) Azon a kicsi részen annyi mirigy van, mint a másik mellemben összesen. 40 éves korom után nem szabad majd kihagynom a szűrővizsgálatokat, bár a mennyiségük nem jelenti azt, hogy baj is lesz velük.

Szóval vége a fosásnak és a nem alvásnak, végre koncentrálhatok még ettől is jobban az albérlő Virágomra!

Köszönöm az akkori biztatást Neked és mindenkinek!

Boldog babavárást nekünk!

23 km (Erika)

2010. febr. 24. 13:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!