Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált tesztem eredménye:...

Kombinált tesztem eredménye: PAPP-A:1.10MoM Szabad b-hCG:2.13MoM NT:1. 08MoM Down:1:190 Edwards:1:50000 13. heti UH:NT:1.8mm, CRL:77mm, orrcsont látszik.40 éves lombikos vagyok. Bevállaljam az amniót?

Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk én az Istenhegyin csináltattam, ott elmagyarázták,hogy miért jött ki,ami kijött. Nálam pl. alacsony a két hormon érték.
2015. máj. 12. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Nézd,mint írtam, ugyanezen átmentem én is. De én tényleg úgy voltam vele,hogy hiába a hiperszuper uh gépek, akkor sem tudnak biztosat mondani. Elég egy apró valami, amit nem vesznek észre, és megszülöm betegen a babát.

Ha pihensz sokat amnió után, nem lesz baj.

2015. máj. 12. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Esetleg gondold át a Nifty vagy a Prena tesztet. Bár ezek elég drágák, de nem kell hozzá szúrni.

Mondjuk engem lebeszélt a genetikus, mert ezek sem 100%-osak!

2015. máj. 12. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Én a helyedben elmennék.

Nagyon kicsi az esély amnio utáni vetélésre(dokim mondta)

Meg tételezzük fel, ha így lenne, én biztosan azt érezném, hogy ennek így kellett lennie..

Én sem tartottam volna meg, ha úgy alakul, hogy beteg.

Mi 4 évet vártunk rá!

2015. máj. 12. 16:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni.Aludtam rá egyet és bár nehéz felelősségteljesen dönteni,megcsináltatom.Majd megírom az eredményt. Máj.26.-ra kaptam időpontot
2015. máj. 13. 07:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia, bár már döntöttél, én csak támogatni szeretnélek a döntésedben. Én is 40 fölött vagyok, a 42.-ben leszek, amikor szülök.

Mi is kombinált tesztet csináltattunk, az Istenhegyi úton, és annak függvényében vállaltuk volna be az amniót. Az 1:190-es eredménnyel szinte gondolkodás nélkül megcsináltattam volna én is a méhszúrásos vizsgálatot.

Szerencsére nekem majdnem a "legnegatívabb" érték jött ki (életkori kockázat 1:90, eredmény: 1:1794, azt mondták az életkori érték max. 20-szorosát lehet elérni), így nem megyek tovább.

A Te értékeddel is szerintem még simán lehet minden rendben, amiatt ne aggódj!

2015. máj. 13. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Minden rendben volt?
2021. márc. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!