18-25 hetes kismamák. Milyen fürdőruhát vesztek?
Nem szégyellem a pocakot, csak úgy gondolom, nem vehetem fel ugyanazt mintha nem lenne pocim.
Bár lehet,hogy akkor marad a bikini, veszek hozzá egy tankinit vagy egy strandruhát is.
Pár kg súlyfelesleggel kezdtem a terhességet, most 72 kb és 170 cm vagyok, az a kb 5-6 kg a hasamon és a combomon van sajnos.
Az egyik azt mondja, ússzál nagyon egészséges.
A másik tilt a strandtól mert iszonyúan fertőzésveszélyes. Mindkettőt orvos mondta. Akkor?
Ne menjünk bele ebbe a strand kontra nem strand terhesen szituációba, erről mindenki maga dönt.
Találtam egy-két jó fürdőrucit a neten, meg a KIK újságban is van most tankini felső, bikini alsó-felső darabra.:)
Ahogy előttem sokan írták, én is a tankinire szavazok, első terhességem idejéről megmaradt kettő, most is azokat fogom használni.
Aki írta, hogy 18-25 hetesen nem venne fel fürdőruhát, az volt már valaha terhes egyáltalán? :-D
Félidősen azért még nem akkora "bálna" senki, hogy egy ízléses tankiniben ne mehetne ki a strandra. (Én az első terhességemnél még simán hordtam 20 hetesen is bikinit, mert annyira pici hasam volt, hogy kívülállók legfeljebb az gondolhatták, a kelleténél több dinnyét ettem a strandon!)
Na akkor benézek én is a KIK be 😉 hátha megakad a szemem.
A strand az okés rizikófaktor mindenki döntse el maga. A tenger? Na ott ha valaki összeszed egy punciberregést ahhoz már tudomány kell!!
Kérdező! Teljesen csinos kismami lehetsz a méreteid alapján! Hajrá hajrá irány a strand kell a D vitamin és a jókedv 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!