Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-25 hetes kismamák. Milyen...

18-25 hetes kismamák. Milyen fürdőruhát vesztek?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyet vegyek. Amúgy sem vagyok egy nádszál ( 72 kg 170 cm) de nagy pocakkal tanácstalan vagyok,mert a kétrészes nagy hassal elég bizarr, egyberészes pedig talán kényelmetlen lenne.
2015. máj. 11. 12:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem szégyellem a pocakot, csak úgy gondolom, nem vehetem fel ugyanazt mintha nem lenne pocim.

Bár lehet,hogy akkor marad a bikini, veszek hozzá egy tankinit vagy egy strandruhát is.

Pár kg súlyfelesleggel kezdtem a terhességet, most 72 kb és 170 cm vagyok, az a kb 5-6 kg a hasamon és a combomon van sajnos.

2015. máj. 11. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
És a fertőzésekkel amit simán össze lehet szedni a vízben?
2015. máj. 11. 17:05
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Az egyik azt mondja, ússzál nagyon egészséges.

A másik tilt a strandtól mert iszonyúan fertőzésveszélyes. Mindkettőt orvos mondta. Akkor?

2015. máj. 11. 17:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Ne menjünk bele ebbe a strand kontra nem strand terhesen szituációba, erről mindenki maga dönt.

Találtam egy-két jó fürdőrucit a neten, meg a KIK újságban is van most tankini felső, bikini alsó-felső darabra.:)

2015. máj. 12. 07:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem sokan írták, én is a tankinire szavazok, első terhességem idejéről megmaradt kettő, most is azokat fogom használni.

Aki írta, hogy 18-25 hetesen nem venne fel fürdőruhát, az volt már valaha terhes egyáltalán? :-D

Félidősen azért még nem akkora "bálna" senki, hogy egy ízléses tankiniben ne mehetne ki a strandra. (Én az első terhességemnél még simán hordtam 20 hetesen is bikinit, mert annyira pici hasam volt, hogy kívülállók legfeljebb az gondolhatták, a kelleténél több dinnyét ettem a strandon!)

2015. máj. 12. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Na akkor benézek én is a KIK be 😉 hátha megakad a szemem.

A strand az okés rizikófaktor mindenki döntse el maga. A tenger? Na ott ha valaki összeszed egy punciberregést ahhoz már tudomány kell!!

Kérdező! Teljesen csinos kismami lehetsz a méreteid alapján! Hajrá hajrá irány a strand kell a D vitamin és a jókedv 😉

2015. máj. 13. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!