Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmarad igy a babam? 11...

Megmarad igy a babam? 11 hetes terhesseg.

Figyelt kérdés
Beagyazodaskor es otodik heten,aztan a nyolcadik ota minden heten,latszolag ok nelkul,legalabb egy napon rendes piros verzesem van,enyhe-kozepes alhasi fajdalommal. Minden alkalommal korhaz,ultrahang. A kilencedik het ota progeszteronpotlast is kapok. Harom hete szinte csak fekszek. A baba szepen fejlodik,talalgatjak,mi verezhet,mar mindent mondtak. A verzes fuggetlen a mozgastol,ma pl rogton ebredes utan jelentkezett. Tobb korai vetelesem volt mar,es 38 eves vagyok. Van egyaltalan eselye ennek a picinek,hogy eletben marad?
2015. máj. 11. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia kedves mi nem tudhatjuk. Bizz magadban es a babadban. Probalj pozitivan gondolkodni es remelni. Vigyazz magadra.
2015. máj. 11. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvérem szintén igy járt, végig a terhesség alatt. Sokat volt kórházban. De ma már 6 éves a lánya. De én nem vagyok orvos, nem tudom megmondani, csak minden jót kívánni.
2015. máj. 11. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

IGEN! ÉS ÍGY IS KELL HOZZÁÁLLNI! Tudom, hogy nehéz, tudom hogy szörnyű, tudom hogy gyötör és teljes a kétségbeesésed és törnek elő a rossz emlékek és reményvesztett vagy DE HINNED ÉS ERŐSEN BÍZNOD KELL ABBAN, HOGY IGEN Ő VELEM MARAD, MERT NEM ENGEDEM EL.

Az első terhességemben a 12. hétig háromszor véreztem be, az utolsó után négy hétig semmi nem volt és pont a 12-13. hét határán kórházba kerültem erős vérzéssel. Megváltás volt hallani a szívhangját, hogy még mindig itt van velem, pedig azt hittem, hogy mire beérünk a kórházba - 30 perc - nem lesz itt. Megnyugodtam és azt mondtam magamnak, hogy nem adhatom fel. Ha én feladom Ő ezt érzi és elmegy.

Kiderült, hogy mélyen tapadó méhlepény részben fedi a méhszájat és letört belőle egy darab. Elkezdődött a fekvés. 19. héten keltem fel. Velem volt. Utána sem volt problémamentes terhességem de kitartottunk egymás mellett.

MINDEN RENDBEN LESZ! AZ ANYÁK CSODÁKRA KÉPESEK! TE IS KÉPES VAGY RÁ!!!!!!!!!

2015. máj. 11. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőm végig vérzett, ő is sokat sírt és aggódott miatta, szintén volt korábban vetélése. Nem tudták neki sem, mitől van.

Egészséges kisfia lett, már óvodás.

Legjobbakat kívánom!

2015. máj. 11. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Vérzés előfordul és van mikor ártalmatlan. Ezt fontos hogy orvos vizsgálja de ha mindent rendben talált akkor minden rendben is van. Nyilván ennyi negatívum után nehéz nyugodt lenni egy ilyen helyzetben de azért próbáld meg.
2015. máj. 11. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Èn a 4.héttől majdnem a 6.hétig és 1x a 8.héten barnáztam. Progipótlás a 13.hétig..babával hálistennek minden rendben volt szépen fejlődik. Én megbeszéltem vele,hogy ketten vègig csinâljuk,mert nekünk együtt kell maradnunk. Most 21hetes a pocaklakóm :)megtanultam imádkozni is :) amúgy a 12.héten mondták hogy a lepény mélyen tapad majdnem fedi a mèhszájat. 19.hetesen már mellsőfali :) pozitivan állj hozzá és beszéld meg vele hogy maradjon veletek :)
2015. máj. 11. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
33%

valoszinu heamatoma

Fekves tobbet art mint hasznal trombozist is kaphatsz tole ne tedd!!!

Pihenni lehet ami annyit jelent nem vegzel nehez munkat de pl fozhetsz setalhatsz molyolhatsz otthon.

Progi potlas nem segit a haematoman sajnos hiszen haematoma nem progesteron fuggo dolog.

Valoszinu egy nagyon hosszu terhesseged lesz sok sok problemaval de kesobb a 26 het korul nem fogsz mar verezni

2015. máj. 11. 10:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok,koszonom. Jo tudni azt is,hogy van remeny,ma -eloszor a hetek soran- elbizonytalanodtam,kicsit kezdtem feladni azt hiszem. Most uj erot kaptam toletek. Szep napot mindenkinek.
2015. máj. 11. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!