Természetes terhességmegtartó a palástfű teán kívül van e?
Figyelt kérdés
Pár napja teszteltem pozitívat de a dokival csak hétvégén találkozok,akkor írja majd ki a duphastont.Sajnos két hónapja volt egy vetélésem azért kell majd a gyógyszer. Viszont vasárnapig van még pár nap és szeretnék tenni addig is valamit annak érdekében,h biztos megmaradjon a baba. A teát iszom reggel este.Magnéziumot is szedek illetve vitaminokat.Kétségbe vagyok esve,vasárnapig még sok idő van,nehogy valami baj legyen.2015. máj. 7. 13:38
1/3 anonim válasza:
Én nem tudok róla. Én is ittam palástfüvet reggel este mégis bevéreztem. Amióta meg kapom a gyógyszert minden tökéletes. Egyébként vannak progeszteron krémek amiket mondjuk a hasadra rákensz és felszívódik. Az nem tudom hogy milyen meg lehet e és jó e. Bár progeszteron progeszteron. Ha nem elég a tea, legfeljebb kapsz progeszteront a dokitól és akkor nem lesz semmi gond.
2/3 A kérdező kommentje:
igen igen,de olyan messze van még vasárnap
2015. máj. 7. 13:43
3/3 anonim válasza:
Én is ezt a teát ittam előző terhességemnél is és most is, mert bevéreztem mindkétszer 7 hetesen! Nekem segített, a dokim is ezt ajánlotta! Most 18 hetes kismama vagyok a kiscsajszim pedig 1,5 éves! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!