19. hetesen 2100-as méhszáj? Mit lehet tenni mellette és mit nem?
Figyelt kérdés
Jól vagyok, nem görcsölök. Ma voltam dokinál, aki azt mondta erre, h minden rendben, csak ne dolgozzak. Nem mondott semmit, én meg olyan bamba voltam, hogy eddig mindig csináltam a kismama tornát, akkor azt már nem lehet? Biciklizés? Kertészkedés?2015. máj. 7. 12:25
1/4 A kérdező kommentje:
Nem voltam egyértelmű. Bamba voltam, hogy nem kérdeztem meg a dokit, hogy szabad-e tornáznom és bicikliznem.
2015. máj. 7. 12:26
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne.. 19 hetesen korai kicsit. De ha annyira vészes lenne a doki mondta volna elvileg. Attól még próbáld kímélni magad.
3/4 anonim válasza:
Nem. Sok sok pihenés. Nagyjából ennyit lehet csinálni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Hát ez a méhszájérték nem valami jó. Meg vagy rövidülve és nyitva a külső méhszáj. Amit ezzel lehet tenni az extrém esetben méhszájzárás- cerklage. Ami a nem extrém eset a fekvés innentől kezdve mint a kisangyal, megemelt ágyvéggel. Tehát egész nap fekszel, nem kelsz fel csak WC-re és zuhanyozni. Mindkét esetben természetesen nagy adagban eszed a magnéziumot, rengeteg vizet iszol és nagyon odafigyelsz az intim higiéniára. Esetleg más orvossal is megnézetném magam, mert lehet más orvos mást gondol, de nyitott méhszájjal tornázni, biciklizni és kertészkedni sem nagyon lehet. Vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!