Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik orvost ajánljátok a...

Melyik orvost ajánljátok a II. sz. Női Klinikán?

Figyelt kérdés
A Klinikán szeretnék szülni, de előtte magánrendelésre járnék. A rendelés elérhetősége is érdekel.
2008. aug. 29. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Dr. Varga György - ha ott dolgozik még.
2008. aug. 29. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Dr. Timmermann Gábor! www.timmermann.hu

Én nála csináltam végig ez egész terhesrendelést, és kb. két hét múlva szülünk együtt a klinikán. Nagyon elégedett vagyok vele. Alapos orvos! És nagyon kedves! Nagyon tudom ajánlani!

2008. aug. 29. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia.Dr.Kisfalvi István.Régóta hozzá járok,nagyon tudom ajánlani,elmond mindent,bármikor lehet hívni,nyugodt.Nála fogok szülni.Van magánrendelése is.Írj privit ha gondolod,szívessen válaszolok.33 hetes pocis
2008. aug. 29. 11:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Timmermann doktor tarifáit is szeretném megkérdezni (zsuzska20@gmail.com)
2008. aug. 29. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
3.vagyok.Küldtem mailt.
2008. aug. 29. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy a klinikán mindenki nagyon jó orvos, senkiről sem hallottam még rosszat, én is oda járok, és eddig bárkivelé találkoztam, mindenki rendes és segítőkész volt!!

szerintem amit érdemes megfontolni, az az, hogy szülésznőt keress, mert ő sokkal többet tud neked segíteni a szülés alatt, végig ott van melletted, míg az orvosok, bármelyiket választod, kb óránként néznek rád, ugyanis nagyon elfoglaltak!!

Boldog babavárást, és sikeres keresgélést

22hetes kismami

2008. aug. 29. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok: Timmermann doktor tarifái: 5000Ft alkalmanként a terhesgondozás. A szülés nincs meghatározva, annyit adsz amennyit gondolsz. Szerintem korrekt, van ahol sokkal több.
2008. aug. 29. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is Timmermann doktorhoz járok. Kedves, lelkiismeretes. Ha t.gondozás mellett egyebet is csinál (pl nekem kenetet vett), az + pénz. 7000 Ft-ot fizettem a múltkor. De amúgy 5 e. Október végén szülök vele/nála. :)
2008. aug. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!